Kacper P Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) Czy drodzy państwo nie orientuje się się ile mięsa można uzyskać z jednej świni, krowy itd Edytowane 28 Lutego 2021 przez Kacper P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 28 Lutego 2021 To zależy jaka duża jest świnia czy krowa Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 28 Lutego 2021 orientuje się się ile mięsa można uzyskać z jednej świni, krowy itd Tak - ale to zależy od rasy zwierząt, wieku, rodzaju hodowli i tp . Dużo masz opracowań naukowych w necie . Szukaj hasła np. uzysk mięsa ze zwierząt rzeźnych . Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 28 Lutego 2021 Zaglądnij tutaj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/803-udzial-procentowy-w-poltuszy/ https://www.wedlinydomowe.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1259&Itemid=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.