KZYH Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 14 Września 2021 Jaka kiełbasę i jaki przepis polecacia by wykorzystać mięso kl IV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Przemek Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 14 Września 2021 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 14 Września 2021 mięso kl IV? Ok, co dla Ciebie stanowi mięso kl IV ? podaj też może foto proszę Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romk Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 14 Września 2021 Może pyszną kiełbaskę bez soli dla Azora? Cytuj Romk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 14 Września 2021 Jaka kiełbasę i jaki przepis polecacia by wykorzystać mięso kl IV? Czwórkę daje się do kawioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) To już taka budżetowa że chyba lepiej kupić w promocji w Stonce. ???? Chyba że? co innego rozumiemy jako klasa IV. Romk a czym Ci podpadł Azor że chcesz Go karmić badziewiem.Ja Sonię (West) to karmie jedynka lub trójka dwójka odpada bo za tłusta. A Ty Azorkowi czwórkę. ???? Edytowane 14 Września 2021 przez Maciekzbrzegu Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 14 Września 2021 Podrobowe krwiste Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) Salceson czarny,kaszanka,krupniok,salceson ozorkowy. Edytowane 14 Września 2021 przez arkadiusz Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 14 Września 2021 Oki poprawcie jak źle pamiętam IV to też gruczoły. Mięso krwiste kaszanki salcesony oki ale gruczoły dziękuję. Generalnie ostatnio to doszedłem do wniosku że nie oszczędzam bo uj.... bo nie zabiorę. Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZYH Opublikowano 15 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 15 Września 2021 Chodzi mi o mięso które uzyskuje się po obkrojeniu szynek łopatek schabu. W sklepie określane jako mięso gulaszowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 15 Września 2021 (edytowane) Wp kl i lub kl II A Edytowane 15 Września 2021 przez DZIADEK Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 15 Września 2021 wykorzystać mięso kl IV? Chodzi mi o mięso które uzyskuje się po obkrojeniu szynek łopatek schabu. W sklepie określane jako mięso gulaszowe. Kolego zacznij proszę od przeczytania tego: https://wedlinydomowe.pl/mieso/wieprzowina/1081-klasyfikacja-miesa-na-podstawie-rozbioru-lopatki-wieprzowejWtedy łatwiej będzie Ci pomóc/doradzić. Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 15 Września 2021 KZYHProponuję zakupić:https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17569-atlas-rozbioru-p%C3%B3%C5%82tuszy-wieprzowej-krok-po-kroku/?hl=atlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 15 Września 2021 Ja Sonię (West) to karmie jedynka lub trójka dwójka odpada bo za tłusta. A Ty Azorkowi czwórkę. ???? Moja westowa "gadzina "wogole nie je wiepszowiny , wolowina albo kaczka ...ale to pies wybitnie rozpieszczony przez swojego pana IV podziel sie ewentualnie z jakimis dzikimi zwierzetami Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 15 Września 2021 Chodzi mi o mięso które uzyskuje się Serdecznie polecam : https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17569-atlas-rozbioru-półtuszy-wieprzowej-krok-po-kroku/?p=675402 Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 15 Września 2021 Oki poprawcie jak źle pamiętam IV to też gruczoły To zależy u którego wytwórcy. U mnie to konfiskata. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.