Skocz do zawartości

Kiełbasa z mięsa kl IV


KZYH

Rekomendowane odpowiedzi

 

 

mięso kl IV?
Ok, co  dla Ciebie stanowi mięso kl IV ? podaj też może foto proszę  

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

To już taka budżetowa że chyba lepiej kupić w promocji w Stonce. ????

 

 

Chyba że? co innego rozumiemy jako klasa IV. Romk a czym Ci podpadł Azor że chcesz Go karmić badziewiem.

Ja Sonię (West) to karmie jedynka lub trójka dwójka odpada bo za tłusta. A Ty Azorkowi czwórkę. ????

Edytowane przez Maciekzbrzegu
Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Salceson czarny,kaszanka,krupniok,salceson ozorkowy. Edytowane przez arkadiusz

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Oki poprawcie jak źle pamiętam IV to też gruczoły. Mięso krwiste kaszanki salcesony oki ale gruczoły dziękuję. Generalnie ostatnio to doszedłem do wniosku że nie oszczędzam bo uj.... bo nie zabiorę.
Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

wykorzystać mięso kl IV?

 

 

Chodzi mi o mięso które uzyskuje się po obkrojeniu szynek łopatek schabu. W sklepie określane jako mięso gulaszowe.

Kolego zacznij proszę od przeczytania tego: https://wedlinydomowe.pl/mieso/wieprzowina/1081-klasyfikacja-miesa-na-podstawie-rozbioru-lopatki-wieprzowej

Wtedy łatwiej będzie Ci pomóc/doradzić.

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej


Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Ja Sonię (West) to karmie jedynka lub trójka dwójka odpada bo za tłusta. A Ty Azorkowi czwórkę. ????
Moja westowa "gadzina "wogole nie je wiepszowiny , wolowina albo kaczka ...ale to pies wybitnie rozpieszczony przez swojego pana :) 

IV podziel sie ewentualnie z jakimis dzikimi zwierzetami  :)  

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Chodzi mi o mięso które uzyskuje się
Serdecznie polecam : https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17569-atlas-rozbioru-półtuszy-wieprzowej-krok-po-kroku/?p=675402 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Oki poprawcie jak źle pamiętam IV to też gruczoły

 

To zależy u którego wytwórcy. :D U mnie to konfiskata.  :)

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.