Queen B Posted November 23, 2021 Report Share #1 Posted November 23, 2021 (edited) Firma Cons- Med Sp. z o. o. od ponad 20 lat wdraża i dystrybuuje urządzenia pod marką "SMOKER", jak również prowadzi warsztaty i szkolenia z zakresu:przygotowania potraw grill i barbecuemasarstwa tradycyjnegoszkolenie domowych masarzy i wędzarzy dla działalności MOL i RHDZgodnie z Obwieszczeniem Ministra Rozwoju Monitor Polski z dnia 3 czerwca 2020 r., Poz. 482 powstała zasadność powołania nowego zawodu "Kucharz Grill i Barbecue". Na podstawie Decyzji Ministra Rozwoju, Pracy i Technologii z dnia 13 kwietnia 2021 roku, Firma Cons- Med Sp. z o. o. jako jednostka szkoleniowa pod nazwą "Akademia Grilla, Bbq i Wędzenia Smoker"- uzyskała uprawnienia do certyfikowania kwalifikacji rynkowej "Przygotowanie potraw grill i barbecue" ( KOD kwalifikacji w ZSK 3C812000025 ). Przystępując z Nami do egzaminu- zdobywa się zawód i certyfikat honorowany przez Ministerstwo Edukacji Narodowej i wszystkie Państwa Unii Europejskiej. Zapraszamy wszystkich chętnych na pokazowe szkolenia dotyczące uzyskania uprawnień z zakresu "przygotowania potraw grill i barbecue" oraz zdobycia tytułu "Kucharz Grill i Bbq" oraz szkolenia domowych masarzy i wędzarzy dla działalności MOL i RHD. Zainteresowanych prosimy o przesłanie wypełnionego formularza zgłoszeniowego, zamieszczonego na stronie: www.smoker.com.pl ( w zakładce szkolenia ), na adres mailowy: dylewicz@smoker.com.pl. Terminy i miejsce szkoleń - wkrótce dostępne!! UWAGA!!!Ilość miejsc ograniczona - decyduje kolejność zgłoszeń ( formularz www.smoker.com.pl) Edited November 23, 2021 by Queen B Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18686-szkolenia-domowych-masarzy-i-w%C4%99dzarzy-dla-dzia%C5%82alno%C5%9Bci-mol-i-rhd/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.