Jump to content

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jak już wspominałem, wydawnictwo dopadła epidemia.Nie mam z nimi bezpośredniego kontaktu - odpowiada automat. Nie wiem kiedy ponownie będzie można podjąć rozmowy finalizujące.

Szukam innego producenta, o zbliżonych cenach.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

W związku z brakiem kontaktu z wydawnictwem przygotowującym nam od kilku lat kalendarze, zrezygnowałem z zamówienia. Kalendarz już przygotowuje inne wydawnictwo.

Opóźnienie nie powstało z mojej winy, gdyż jak zawsze, chciałem rozpocząć dystrybucję przed świętami. Nie wyszło, szkoda, ale działamy dalej i to z turbodoładowaniem.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Czekam cierpliwie.....ostatnio mi się nie spieszy  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  

Myślisz , że możesz wszystko ?

Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi

Myślałem ,że jestem już na dnie !!!!

Ale ktoś rzucił mi łopatę.

Zdjęcia oraz wymagane informacje już poszły wczoraj do wydawnictwa.

Jeśli chodzi o dotychczasowe, to muszę przyznać, że naprawdę się martwię, gdyż nie ma z nimi kontaktu. Urwał sie nagle w czasie korespondencji, a teraz, na moje maile, dostaję jedynie odpowiedzi z automatu.

Wiem ,że jest problem z kartonem .....towar deficytowy.

Myślisz , że możesz wszystko ?

Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi

Myślałem ,że jestem już na dnie !!!!

Ale ktoś rzucił mi łopatę.

Wiem ,że jest problem z kartonem .....towar deficytowy.

Co Ty mówisz, a ja ne rozpałki drę :facepalm:

Może by tak skup otworzyć :rolleyes::D

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej

Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Mirku,piszesz o tej firmie, którą mi kiedyś poleciłeś ?

Końcem listopada/początkiem grudnia dostałem od nich zamówione 1200 kalendarzy dla mojej firmy.

Coś musiało się wydarzyć później ,bo to bardzo solidna firma.

Pozdrawiam.

Jacek.

Tak. To stało się w drugiej połowie grudnia. Odpowiedzi przychodzą z automatu, z informacja covidową.

Faktura za kalendarze została opłacona, a wydawca otrzymał adres naszych Szacownych dystrybutorów Ifci i wosia:

post-39694-0-51063800-1641909228_thumb.jpg

Informuję, że kalendarze są już w drodze i ich dystrybucja powinna rozpocząć się w poniedziałek. Rozsyłanie kalendarzy powinno zająć ok. dwóch dni, gdyż wszystkie kwity zostaną przygotowane w dniach wolnych.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Super, dzięki Mirku za wiadomość. Wiemy, ile Cię to załatwianie nerwów i zdrowia kosztuje...

Rafał (ryszpak)

rakrzes@poczta.onet.pl

Z prawdą jest jak z d..pą. Każdy ma inną i każdy ma swoją...

Iure et gladio

Tak, w tym roku było wyjątkowo gorąco. :D

Kilka kalendarzy będzie jeszcze do rozdysponowania, więc jeśli ktoś chciałby takowy nabyć, proszę się tutaj wpisywać.