Jump to content

Recommended Posts

A z którego to mleczka robisz Electro jeżeli można zapytać ?


 

A tak "Góral" prezentuje się w przekroju, o smaku pisał nie będę, powiem tylko przepychota :D:thumbsup:.

post-49725-0-86589900-1672413315_thumb.jpg

post-49725-0-65109200-1672413347_thumb.jpg

Edited by sverige2
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

 

 

A tak "Góral" prezentuje się w przekroju,
 

Specjalnie poszedłem umyć szkła w okularach, nie pomogło niestety  ;)

@Sverige2 kiedyś miałem taki radzieckiej produkcji aparat "Smiena" najprostszy z możliwych i on dawał radę. Ot ta technika ze zgniłego kapitalistycznego zachodu. :yes:

Masz rację Guadro, dobrych, ostrych zbliżeń nie daje się nim niestety robić, i będzie trzeba chyba w końcu zmienić sprzęt, tyle że ja tak rzadko z tego ustrojstwa korzystam, praktycznie tylko na potrzeby Forum, i wciąż odkładam to na później, ale spokojnie, zrobi się :D:thumbsup: .

 

Ps. Nooo, a gdzie jest przepisik na Twojego "Niemca" :D ?

Edited by sverige2

A z którego to mleczka robisz

Electro jeżeli można

zapytać ?

Z Arla gammaldags

 

A tak "Góral" prezentuje się w przekroju, o smaku pisał nie będę, powiem tylko przepychota :D:thumbsup:.

Tak Electro, z tego mleka warto robić, biały ser jest naprawdę przepyszny, wychodzi 200g gotowego, dobrze odciśniętego sera z 1 litra tego mleka, jego smak i konsystencja są naprawdę fantastyczne :thumbsup:.

 

Usiłowałem zrobić lepszej jakości zbliżenie, ale nie mam możliwości ręcznej regulacji w tym aparacie, "KODAK EasyShare C813" :facepalm:.

post-49725-0-07800200-1672422910_thumb.jpg

post-49725-0-45613000-1672422926_thumb.jpg

post-49725-0-52946900-1672422954_thumb.jpg

Edited by sverige2

Ps. Nooo, a gdzie jest przepisik na Twojego "Niemca" ?

 

To taki przepis z you tube. Czy przepis niemiecki nie wiem, ale kanał nazywa się tak z niemiecka.  :D

 

https://www.youtube.com/watch?v=6-8C5uwLj-4&ab_channel=SchnellLeckerSch%C3%B6n

Dzięki Quadro, ale u mnie lipa, filmik nie jest dostępny w "moim kraju" . Prześlij tylko sam link, może wtedy się uda :D ?

 

 

kanał nazywa się tak z niemiecka

A chleb włoskiej babci,  za dużo wody.

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

 

Miłego dnia. 

 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.