Skocz do zawartości

[Pieczywo] Chleb Góralski z ziemniakami, na maślance


Rekomendowane odpowiedzi

A z którego to mleczka robisz Electro jeżeli można zapytać ?


 

A tak "Góral" prezentuje się w przekroju, o smaku pisał nie będę, powiem tylko przepychota :D:thumbsup:.

post-49725-0-86589900-1672413315_thumb.jpg

post-49725-0-65109200-1672413347_thumb.jpg

Edytowane przez sverige2
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

 

 

A tak "Góral" prezentuje się w przekroju,
 

Specjalnie poszedłem umyć szkła w okularach, nie pomogło niestety  ;)

@Sverige2 kiedyś miałem taki radzieckiej produkcji aparat "Smiena" najprostszy z możliwych i on dawał radę. Ot ta technika ze zgniłego kapitalistycznego zachodu. :yes:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Masz rację Guadro, dobrych, ostrych zbliżeń nie daje się nim niestety robić, i będzie trzeba chyba w końcu zmienić sprzęt, tyle że ja tak rzadko z tego ustrojstwa korzystam, praktycznie tylko na potrzeby Forum, i wciąż odkładam to na później, ale spokojnie, zrobi się :D:thumbsup: .

 

Ps. Nooo, a gdzie jest przepisik na Twojego "Niemca" :D ?

Edytowane przez sverige2
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

A z którego to mleczka robisz

Electro jeżeli można

zapytać ?

Z Arla gammaldags

 

A tak "Góral" prezentuje się w przekroju, o smaku pisał nie będę, powiem tylko przepychota :D:thumbsup:.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Tak Electro, z tego mleka warto robić, biały ser jest naprawdę przepyszny, wychodzi 200g gotowego, dobrze odciśniętego sera z 1 litra tego mleka, jego smak i konsystencja są naprawdę fantastyczne :thumbsup:.

 

Usiłowałem zrobić lepszej jakości zbliżenie, ale nie mam możliwości ręcznej regulacji w tym aparacie, "KODAK EasyShare C813" :facepalm:.

post-49725-0-07800200-1672422910_thumb.jpg

post-49725-0-45613000-1672422926_thumb.jpg

post-49725-0-52946900-1672422954_thumb.jpg

Edytowane przez sverige2
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

kanał nazywa się tak z niemiecka

A chleb włoskiej babci,  za dużo wody.

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

 

Miłego dnia. 

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.