Maxell Posted December 15, 2022 Author Report Share #26 Posted December 15, 2022 (edited) Przypominam: Bardzo proszę osoby, które jeszcze nie wpłaciły za kalendarze i wysyłkę, o jak najszybsze załatwienie tej sprawy, gdyż blokujemy pracę poczty, w okresie świątecznego nawału pracy: 1. Wiejas doplata 40,96 zł2. ziezielony3. Szym-on4. Piluś5. Maciej.Z6. Janusz_P Edited December 15, 2022 by Maxell Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papcio Posted December 15, 2022 Report Share #27 Posted December 15, 2022 Wpłaty dokonałem, za zamieszanie przepraszam. Quote W życiu dwa dni są najważniejsze: Ten w którym się urodziłeś. I ten kiedy zrozumiałeś po co M.Twain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 16, 2022 Author Report Share #28 Posted December 16, 2022 (edited) Przypominam: Bardzo proszę osoby, które jeszcze nie wpłaciły za kalendarze i wysyłkę, o jak najszybsze załatwienie tej sprawy, gdyż blokujemy pracę poczty, w okresie świątecznego nawału pracy: 1. Wiejas doplata 40,96 zł2. ziezielony3. Szym-on4. Piluś5. Janusz_P Czas leci, a klienci czekają na Wasze kalendarze, Edited December 19, 2022 by Maxell Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 17, 2022 Author Report Share #29 Posted December 17, 2022 Jak to jest, zamawiacie kalendarze, wchodzicie na forum i zapominacie tutaj zajrzeć? Blokujecie przedświąteczną prace naszym dystrybutorom. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiejas Posted December 18, 2022 Report Share #30 Posted December 18, 2022 Przepraszam .Jakoś mnie ściemniło. Poszło już. Quote no i się zaczęłociekawe jak się skończy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujaszek Tom Posted December 18, 2022 Report Share #31 Posted December 18, 2022 Dziękuję !!!!! Mam i ja...... Quote Myślisz , że możesz wszystko ? Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi Myślałem ,że jestem już na dnie !!!! Ale ktoś rzucił mi łopatę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Todek Posted December 18, 2022 Report Share #32 Posted December 18, 2022 No i ja melduję, że kalendarze są już u mnie. A jeden wisi już na ścianie. Dziękuję. Quote http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 19, 2022 Author Report Share #33 Posted December 19, 2022 (edited) Przypominam: Bardzo proszę osoby, które jeszcze nie wpłaciły za kalendarze i wysyłkę, o jak najszybsze załatwienie tej sprawy, gdyż blokujemy pracę poczty, w okresie świątecznego nawału pracy: 1. Piluś - kalendarz sprzedany2 Janusz_P - kalendarz sprzedany Edited December 22, 2022 by Maxell Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUCH Posted December 20, 2022 Report Share #34 Posted December 20, 2022 jakby nie zgłosili się zamawiający to 2 szt chętnie kupię Quote Da Bóg dzień ,da i radę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 21, 2022 Author Report Share #35 Posted December 21, 2022 (edited) Większość maruderów była na forum po 18 grudnia (17 grudnia wysłałem przypomnienie) i do tej pory cisza. W związku z tym, jeśli dzisiaj do wieczora nie wpłyną pieniądze za kalendarze i wysyłkę, do sprzedaży dla chętnych będzie jeszcze 2 szt. Chętni mogą się już zapisywać Edited December 21, 2022 by Maxell Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
CPN Posted December 21, 2022 Report Share #36 Posted December 21, 2022 cpn - 3 szt. Quote Ed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 21, 2022 Author Report Share #37 Posted December 21, 2022 Ale Ty masz już zamówione bezpośrednio u Iwonki wosia. Przysłali nam 3 szt.rezerwowe. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiejas Posted December 22, 2022 Report Share #38 Posted December 22, 2022 Dzień dobryMam i ja kalendarzeDziękuję.....jak zwykle piękne Quote no i się zaczęłociekawe jak się skończy Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarKan Posted December 22, 2022 Report Share #39 Posted December 22, 2022 Byłem w szpitalu i zapomniałem o temacie. Mój kalendarz znalazł się U sąsiada Zapomniał przekazać mi Dziękuję za pracę włożoną w produkcję i wysyłkę kalendarzy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 22, 2022 Author Report Share #40 Posted December 22, 2022 Kolegę CPN pomyliłem wczoraj z Kolegą DUCH'em. Wyjaśniam - obaj otrzymacie po dwa kalendarze. W sprawie zwrotu opłaty, napisze na PW.Tym samym, nie czekamy już na maruderów i zamykamy akcję Kalendarz WB 2023.Dziękuję wszystkim za uwagę. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiejas Posted December 22, 2022 Report Share #41 Posted December 22, 2022 My dziękujemy za wspaniałe kalendarze Quote no i się zaczęłociekawe jak się skończy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szym-on Posted December 23, 2022 Report Share #42 Posted December 23, 2022 Kalendarze dotarły całe i zdrowe, są piękne Dziękuję wszystkim zaangażowanym w Kalendarze za ogrom pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janusz_p Posted December 26, 2022 Report Share #43 Posted December 26, 2022 Przepraszam za opóźnienie, kasa przelana. Jakby kalendarze już były przekazane komu innemu to nie ma sprawy - sam to sobie zrobiłem, a pieniądze niech zasilą potrzeby forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 30, 2022 Author Report Share #44 Posted December 30, 2022 W związku z tym, iż nie otrzymałeś kalendarza, kasę odesłałem. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts