Jump to content
Przypominam Państwu, iż celem ochrony naszych unikatowych zasobów, dostęp do działu z recepturami branżowymi możliwy jest dopiero po osiągnięciu liczby co najmniej 35 postów na forum. ×

Recommended Posts

Otrzymałem właśnie na PW grupy na FB ofertę sprzedaży mięsa z własnego gospodarstwa. Może komuś z Was się przyda.

Ofertę wklejam w oryginale.

post-39694-0-79648200-1670941307_thumb.jpg

Mięso dla wielu z nas jest jednym z ważnych składników codziennej diety więc zachęcamy, by kupować wieprzowinę u nas, z naszego rodzinnego, tradycyjnego gospodarstwa. Są to nasze, polskiej rasy świnki. Skarmiamy własną pasza i nie stosujemy sterydów wzrostu. Stawiamy na jakość nie na ilość. Chcemy by nasz produkt trafiał w Wasze ręce bezpośrednio, bez zbędnych pośredników.

Mięso jest badane, schłodzone, oczyszczone oraz najświeższe, gdyż odbiór następuje na drugi dzień po realizacji zamówienia.

Sprzedajemy całe tusze, półtusze bądź ćwiartki. Dodatkowo podroby i krew gratis.

Tylko odbiór osobisty.

Cena jest jedna 12,80 zł za 1 kg.

Patrycja Liszewska

Miejscowość Lubawa woj. warmińsko-mazurskie, pow. iławski.

Numer telefonu: 508676725

Zapraszam

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19510-mi%C4%99so-z-w%C5%82asnego-gospodarstwa/

Szkoda ,że tak daleko :( ( oczywiście ode mnie )

Niestety potwierdzam to , ode mnie też :(

Edited by wróbel75

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej

Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

• Maxell locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.