xrut Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 12 Lipca 2008 Czy ktos z was używał noża ceramicznego do obróbki miesa? podobno sa potwornie ostre i nie do zajechania, ale tez cena niczego. Cytuj przyjaciel to ktoś kto mnie doskonale zna, a mimo to mnie lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASIU Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 12 Lipca 2008 za Okrasą:zalety:ostrośćwady:cenakruchośćbrak możliwości ostrzenia w domowych warunkachreasumując:jako ciekawstka fajne,do pracy sie jednk nie nadaje Cytuj wedzarnia z lodowki ,,dymogenerator MIratroche checi i jesz co lubisz ,a nie lubisz co jesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xrut Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 12 Lipca 2008 Mówią że nie wymaga ostrzenia, ale na marketing trzeba uważać :grin: .Dzieki za błyskawicową odpowiedź Cytuj przyjaciel to ktoś kto mnie doskonale zna, a mimo to mnie lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.