Maxell Posted May 6, 2023 Report Share #1 Posted May 6, 2023 (edited) Poniżej przedstawiam wstępną listę zakwaterowania uczestników naszego spotkania, uzgodnioną z Maćkiem.Otrzymałem informację, iż pokoje w sąsiednich domach mogą być nieco droższe od cen pokoi w Willi Parys, co wynika z racji upustu jaki otrzymujemy od właściciela. Uregulowaniem tej sprawy zajmiemy się podczas zlotu.Wszystkie wcześniejsze przyjazdy, proszę zgłaszać telefonicznie Maćkowi i z nim dokonać rozliczenia za noclegi nie wchodzące w zakres noclegów zlotowych (od czwartku do niedzieli). Wstępna lista przydziałów pokoi na czas zlotu: Pokój nr 01 – 2 0sobowy z podwójnym łóżkiem – Henio z BrwinowaPokój nr 11 - 2 osobowy z jednym podwójnym łóżkiem – witt + 1Pokój nr 12 - 2 osobowy z jednym podwójnym łóżkiem – EwaMax + JacekPokój nr 13 - 2 osobowy z oddzielnymi, pojedynczymi łóżkami, Maxell + BarbaraPokój nr 14 - 4 osobowy z łóżkiem podwójnym i dwoma pojedynczymi – Sylwia + Sebastian + 2 dzieciPokój nr 15 - 3 osobowy z łóżkiem podwójnym i jednym pojedynczym – Władek + Krzycho + 1Pokój nr 16 - 4 osobowy z łóżkiem podwójnym i dwoma pojedynczymi – Marzena + Paweł + 1 dzieckoPokój nr 21 - 4 osobowy z łóżkiem podwójnym i dwoma pojedynczymi – Renata Żurkowa + mąż + dzieckoPokój nr 22 - 2 osobowy z oddzielnymi, pojedynczymi łóżkami – Tadek + 1Pokój nr 23 - 2 osobowy z jednym podwójnym łóżkiem – Witold1961 + Asia Pokój nr 24 - 2 osobowy z jednym podwójnym łóżkiem – Ifcia + WosiuPokój nr 25 - 2 osobowy z jednym podwójnym łóżkiem – Ewa + ChaberPokój nr 26 - 4 osobowy z łóżkiem podwójnym i dwoma pojedynczymi – Halusia + Andrzej + ReniaPokój nr 31 - 2 osobowy z jednym podwójnym łóżkiem – Renata + ZenekPokój nr 32 - pokój gospodarczy - KarolinaPokój nr 33 - 2 osobowy z oddzielnymi, pojedynczymi łóżkami, - Karol Szymczak + PontiakPokój nr 34 - 2 osobowy z jednym podwójnym łóżkiem – Marzenka + WielośPokój nr 35 - 2 osobowy z jednym podwójnym łóżkiem – Mikami + 1 Pokoje po sąsiedzku: 1. Zofintal (pokój jednoosobowy)2. Mirkon + Betti (pokój dwuosobowy)3. Alinka - pokój jednoosobowy4. Wojtek Brat + Wiola (pokój dwuosobowy)5. Tomasz_65 + Monika (pokój dwuosobowy) - w związku z przyjazdem córki, napisałem do Maćka prośbę, o załatwienie pokoju trzyosobowego6. Justyna + Robert (pokój dwuosobowy)7. Kozieradka + Joanna (pokój dwuosobowy)8. Marek + Ela (pokój dwuosobowy)9. Bombelek + Ewa (pokój dwuosobowy)10. Paolodoro + 1 (pokój dwuosobowy)11. Kropka + okeramo (pokój dwuosobowy)12. SuprerSmoke + 2 (pokój trzyosobowy)13. Dwie osoby od witold1966 (pokój dwuosobowy)14. Edyta + Kamil (pokój dwuosobowy) Edited May 11, 2023 by Maxell Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19846-ch%C5%82apowo-2023-wst%C4%99pna-lista-zakwaterowania-uczestnik%C3%B3w-zlotu/ Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted May 9, 2023 Author Report Share #2 Posted May 9, 2023 Dzisiaj chyba już docelowo, uporządkowałem listę zakwaterowań na czas naszego spotkania. Starałem się uwzględnić wszystkie Wasze prośby o zmiany i zamiany. Lista została przesłana do Maćka i telefonicznie z nim uzgodniona. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19846-ch%C5%82apowo-2023-wst%C4%99pna-lista-zakwaterowania-uczestnik%C3%B3w-zlotu/#findComment-832298 Share on other sites More sharing options...
Alinka Posted May 9, 2023 Report Share #3 Posted May 9, 2023 Mirku, była by szansa na przydział pokoju dla mnie u Maćka? Wolała bym mieszkać "na miejscu". Jeśli to możliwe to z góry dziękuję Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19846-ch%C5%82apowo-2023-wst%C4%99pna-lista-zakwaterowania-uczestnik%C3%B3w-zlotu/#findComment-832353 Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted May 9, 2023 Author Report Share #4 Posted May 9, 2023 (edited) Alinko, nie ma szansy, gdyż zarówno Koleżanka EAnna, jak i viva zrezygnowały ze zlotu, a nie miałem pokoju jednoosobowego lub kobiety, z którą mógłbym Cię zakwaterować.Henio mieszka sam, ale jest jeszcze jeden mężczyzna, który nie ma na razie miejsca i najprawdopodobniej zostanie dokwaterowany.Jeśli chodzi o Karolinę, to sam uprosiłem Maćka, by umieścił łóżko w pomieszczeniu sauny, gdyż przyjeżdżamy wcześniej i wyjeżdżamy później, więc nie chciałem, by jak ostatnio, dwa razy się przenosiła. Edited May 9, 2023 by Maxell Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19846-ch%C5%82apowo-2023-wst%C4%99pna-lista-zakwaterowania-uczestnik%C3%B3w-zlotu/#findComment-832360 Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted May 11, 2023 Author Report Share #5 Posted May 11, 2023 Właśnie otrzymałem informację od Maćka, iż wszystkie 14 pokoi u sąsiadów jest zaklepanych. W tm dwa jednoosobowe. Jutro mam dostać dokładną rozpiskę rozkwaterowania osób. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19846-ch%C5%82apowo-2023-wst%C4%99pna-lista-zakwaterowania-uczestnik%C3%B3w-zlotu/#findComment-832812 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts