Jump to content

Recommended Posts

Wosiu z Ifcią już w pracy,  :hmm:  dziękujemy za wspaniały zlot bardzo dobrą organizację ( Maxell to do Ciebie ) Ani i Maćkowi za wielkie serce i wyrozumiałość dla WB jesteście wielcy, wszystkim którzy stworzyli tak wspaniały klimat tego spotkania SERDECZNE DZIĘKI 

Przyjacielem trzeba być,a nie bywać....

Dziękujemy WAM wszystkimi za Wasze towarzystwo i to czego się dowiedzieliśmy o rybkach mieszkach i pysznosciach.

Dziękuję Willi Parys za ogarnięcie nas wszystkich.

Maxwell dziękujemy za zlot i warsztaty

MIRKON

Dziękujemy.

Każdemu z osobna i wszystkim razem. Jesteście wspaniali.

Dla mnie osobiście, ten zlot pod wieloma względami był wyjątkowy. Tych, o których myślę chciała bym jeszcze raz uściskać i dziękować bez końca.

Panie Mironku Basiu, dzięki, dzięki. Niech Wędzarniczej Braci bije zawsze jak dzwon.

W tym roku zabiło bardzo mocno

Wysłane z mojego LM-G900 przy użyciu Tapatalka

I dało radę

Wysłane z mojego LM-G900 przy użyciu Tapatalka

Już w domu w międzyczasie było zwiedzanie po latach starówki Gdańska  :) Dziękujemy bardzo ! Basi  Mirkowi oraz właścicielom Willi Parys za organizację wspaniałego spotkania :clap:  :clap:  :clap: ,baterie naładowane  :thumbsup: z pozdrowieniami

Tomek, Monika, Mariusz 

Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur

Wczoraj szczęśliwie wróciłem do domu.

Serdeczne podziękowanie dla Barbary i Maxella za zorganizowanie kolejnegowspaniałego spotkania.Bylo super!!!

Wszystkim biorącym udział w spotkaniu bardzo dziękuję za wspaniałą atmosferę i zabawę.

W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki.
Wstawcie jakieś zdjęcia ze zlotu żeby można było nam pozazdrościć to spotkanie, tak pozytywnie.

Obrabiam zdjęcia, które wykonał Kolega @Pontiak. Jest ich pół tysiąca, lecz bardzo dużo uszkodzonych (zamglone - prawdopodobnie obiektyw nie był czysty) Mam nadzieję, iż jutro będę mógł zacząć je wrzucać w odrębnym temacie, który znajdziecie pod tym adresem: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19887-ch%C5%82apowo-2023-fotorelacja-z-naszego-spotkania/

Edited by Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein