Jump to content
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Recommended Posts

Pyszne Bazulu, polecam 😘

Dzisiaj zamówiłam uszczelki do autoklawu (jedna będzie w zapasie). Firma ma podane że jest wyższa temperatura i ciśnienie. Uszczelka 5mm gruba, wycięta chyba na ploterze (ma mieć wycięte dziury na śruby). Podziękowali że pomiar techniczny mają w zw-cad. Koszt łączny 110 złocisza.

17 godzin temu, mamuśka napisał(a):

Jutro na 8.00 idę do szpitala. Hyzia dostanę od leżenia 😡. Nie cierpię leżeć.

Dasz rade...trzymaj się i dużo zdrowia życzę 🤗

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Wróciłam już do domu Kochani.

Dziękuję bardzo za życzenia 😍

Puścili mnie ze szpitala warunkowo, mam siedzieć spokojnie na czterech literach i za miesiąc wrócić.

Pół godziny po zabiegu latałam już po oddziale, medycy nie mogli uwierzyć że po śpiochu tak szybko wstałam trzeźwa.

Jeszcze większe oczy robili że nie mam żadnej choroby przewlekłej i nie łykam na stałe jakiś prochów.

Ja za to zrobiłam oczy ile kobitek dużo młodszych ode mnie jest tak ciężko chorych.

Lekarz na koniec zaproponował czy nie chcę objąć stanowiska psychoterapeuty (nie mam na to papierów) bo mam jak to powiedział "zadziwiająco dobry wpływ na pacjentki".

Jutro spokojnie pojadę (jak starsza Pani) po śruby do autoklawa i uszczelki zamówione do mufki z termometrem. Trzeba wrócić do codziennego działania.

• Like 3
1 godzinę temu, BazylWidzew napisał(a):

To piwa żadnego nie było przed zabiegiem:facepalm:

Tradycjonalista z Ciebie tylko piwo, dziś w szpitalach mają lepsze środki rozweselające np. morfinka. Tak na poważnie to się Tobie upiekło jakby wyczuli od Ciebie alkohol to byś dostał natychmiastową eksmisję i po leczeniu.

Godzinę temu, BazylWidzew napisał(a):

Tak na poważnie to od pierwszego dnia chodziłem, a od drugiego przynosiłem dla kolegi z sali:D

Mój znajomy wpadł bo jak wracał z Żabki (pod szpitalem jest) to zahaczył o płotek przy trawniku i się wywalił tak niefartownie że musieli szyć mu głowę 😂🤣

Nie, no.

Ja byłam grzeczna przed pójściem do szpitala.  Żadnej golonki, bigosu czy placków ziemniaczych, a chcice miałam😛

Miałam w głowie hasło jednego z naszych Braci z Napoleonowa, żeby nie badać się po czytaniu książek.

Jak mój małżonek był w szpitalu na rehabilitacji kardiologicznej  to jego koledzy chodzili do sklepu po książki, jak młodzieńcy przez dziurę w płocie.

U nas na urologi w pokoiku kawowym piwo bealkocholowe stoi w lodowce mozna pic dowoli😀

22 minuty temu, electra napisał(a):

piwo bealkocholowe stoi w lodowce mozna pic dowoli😀

Oksymoron. Ja się tam nie znam ale tym to ponoć się zatruć można i żaby w żołądku się legną . A  mówią że szacunek na dzielni się traci 🤣

Edited by Maciekzbrzegu
Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu.