Jump to content

Recommended Posts

3 godziny temu, Krzysztof Formella napisał(a):

Chcę zrobić tz. Prusciotto

W oryginale zasypuje się morską niejodowaną do peklowania , ale czy masz warunki do Dojrzewania ?/ Zalecane peklosolą/  Nastrzyk 20% stężeniem peklosoli dokładnie przy kościach  / profesjonaliści mają ok 20% odpadu😇. Powodzenia

Przeczytaj proszę dokładnie o sposobie przygotowania i dojrzewaniu wyrobów całomięśniowych - również stosowanych bakteriach.

Edited by Muski

Muskie - to ryba 🙃

Bardzo dziękuję za informację. Jeżeli chodzi o warunki dojrzewalnicze, to właśnie kończę przygotowanie pomieszczenia, które będzie do tego celu przystosowane. Został jeszcze tylko montaż urządzenia chłodniczego i nawilżacza powietrza. IMG_20230726_133522.thumb.jpg.f0e18f0842f57bcc1d0024c467732deb.jpgIMG_20230726_133653.thumb.jpg.eec6de7ca053dbc086acf0a7ae7f9b8b.jpg

29 minut temu, Krzysztof Formella napisał(a):

pomieszczenia, które będzie do tego celu przystosowane.

😍😍😍

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej


Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.