zifarek Posted August 1, 2023 Report Share #1 Posted August 1, 2023 Kochani, Jak w tytule, używana Hendi-260 Świeżo po serwisie, sprzedam. Oczywiście przed sprzedażą, będzie czyściutka. Do tego momentu, leży w piwnicy i czeka https://www.olx.pl/d/852408704/?bs=olx_pro_listing kryniu123 "Ze świata tego każdy ma tyle, ile sobie weźmie." - L. Tołstoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted August 1, 2023 Report Share #2 Posted August 1, 2023 Daj jakieś fotki. Z opisu nic nie wynika. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
zifarek Posted August 1, 2023 Author Report Share #3 Posted August 1, 2023 jak to mówi moja córka, "epasiam" Na tabliczce znamioniowej jest folia kryniu123 "Ze świata tego każdy ma tyle, ile sobie weźmie." - L. Tołstoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted August 1, 2023 Report Share #4 Posted August 1, 2023 A od dzisiaj uruchomiłem giełdę wyrobów domowych i sprzętu.... „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted August 1, 2023 Report Share #5 Posted August 1, 2023 Na górze strony głównej forum. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAnna Posted August 3, 2023 Report Share #6 Posted August 3, 2023 W dniu 1.08.2023 o 19:56, zifarek napisał(a): ak w tytule, używana Hendi-260 Podaj długość i szerokość zgrzewu oraz rodzaj pompy: olejowa czy powietrzna. Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Link to comment Share on other sites More sharing options...
sverige2 Posted August 3, 2023 Report Share #7 Posted August 3, 2023 W dniu 1.08.2023 o 20:21, Maxell napisał(a): A od dzisiaj uruchomiłem giełdę wyrobów domowych i sprzętu.... !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zifarek Posted August 4, 2023 Author Report Share #8 Posted August 4, 2023 20 godzin temu, EAnna napisał(a): Podaj długość i szerokość zgrzewu oraz rodzaj pompy: olejowa czy powietrzna. Długość zgrzewu 26 cm, pompa olejowa. kryniu123 "Ze świata tego każdy ma tyle, ile sobie weźmie." - L. Tołstoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted August 4, 2023 Report Share #9 Posted August 4, 2023 W dniu 1.08.2023 o 20:21, Maxell napisał(a): A od dzisiaj uruchomiłem giełdę wyrobów domowych i sprzętu.... to usuń dział giełda, albo po kliknieciu w giełda niech przenosi do strony Giełda. Inaczej nie wygrasz 😀 Paweł 603957797 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAnna Posted August 4, 2023 Report Share #10 Posted August 4, 2023 8 godzin temu, zifarek napisał(a): Długość zgrzewu 26 cm, pompa olejowa. Pompa olejowa to cenna rzecz. Długość zgrzewu taka sobie; atutem może być szerokość. Cena jest IMO bardzo dobra. Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted August 4, 2023 Report Share #11 Posted August 4, 2023 2 godziny temu, Zico napisał(a): to usuń dział giełda, albo po kliknieciu w giełda niech przenosi do strony Giełda. Inaczej nie wygrasz 😀 Ziko, ja nie mam zamiaru wygrywać. Giełda powstała dla forowiczów, a nie dla mnie. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
zifarek Posted August 5, 2023 Author Report Share #12 Posted August 5, 2023 W dniu 4.08.2023 o 18:45, EAnna napisał(a): Pompa olejowa to cenna rzecz. Długość zgrzewu taka sobie; atutem może być szerokość. Cena jest IMO bardzo dobra. Też myślę że cena dobra. Tym bardziej że może wykonała ze 2000-2500 zgrzewów. Co na taki sprzęt, to kropla w morzu wody I co 500 zgrzewów (jakieś pół roku) był wymieniany olej. kryniu123 "Ze świata tego każdy ma tyle, ile sobie weźmie." - L. Tołstoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAnna Posted August 6, 2023 Report Share #13 Posted August 6, 2023 9 godzin temu, zifarek napisał(a): atutem może być szerokość. Nic nie napisałeś o szerokości zgrzewu. Zapytałam o to wprost a potem ponownie zasugerowałam. To jest bardzo istotny parametr i kupujacy powinien go znać. Poza tym dobrze byłoby zademonstrować zdjęcie takiego całego zgrzewu oraz jedo fragment dla oceny ew. zużycia elementu zgrzewającego. Widać, że zgrzewarka była intensywnie wykorzystywana, chyba w jakimś sklepie. Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Link to comment Share on other sites More sharing options...
zifarek Posted August 6, 2023 Author Report Share #14 Posted August 6, 2023 (edited) @EAnna, nie wiem ile ma szerokość zgrzewu, jeśli ktoś szuka takiego sprzętu, z pewnością dojdzie do tej informacji. Zawsze sprawdzą się długość listwy zgrzewającej, nigdy jeszcze nie spotkałem się z pytaniem o szerokość. Ale znam kolor.. kolor brązowy i Pan serwisant który wymieniał tą listwę, miał spodnie jeans w kolorze niebieskim, jeśli to pomoże pakowarka od zawsze w moich rekach, nigdy nie użytkowana w żadnym sklepie. mikropęknięcia (chyba wiek) spowodowały że pokrywa górna po prostu jest taka mętna. Na dodatek na zdjęciach jest po prostu.. brudna, o czym pisze szczerze i wprost. Listwa grzewcza była wymieniona podczas ostatniego serwisu, stan bdb. Dla poważnie zainteresowanych, proszę o kontakt. Nie mam czasu na dyskusje, wszystkie informacje można wyszukać w Google wpisując model pakowarki. Pozdrawiam Piotr Edited August 6, 2023 by zifarek kryniu123 "Ze świata tego każdy ma tyle, ile sobie weźmie." - L. Tołstoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted August 10, 2023 Report Share #15 Posted August 10, 2023 Wyjątkowo otwieram ten temat na dwa dni, celem przeniesienia ogłoszenia do nowego bloku giełda. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts