dyzio Posted December 11, 2023 Report Share #26 Posted December 11, 2023 6 godzin temu, naginajka napisał(a): Kiedy będzie wysyłka? Lada dzień. 😉 Quote Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 11, 2023 Author Report Share #27 Posted December 11, 2023 Informuję Państwa, iz osoby, które dokonały przedpłaty na nasze kalendarze, mogą już wysyłać swoje adresy wysyłkowe na pocztę Kolegi Wojtka - dystrybutora kalendarze: 61wosiu@wp.pl Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 11, 2023 Author Report Share #28 Posted December 11, 2023 Kalendarze już się drukują. Jako, że jest to kalendarz wyjątkowy z uwagi na rocznicę 20-to lecia WB, poprosiłem o dodruk jeszcze 10 rezerwowych sztuk. Część roześlemy naszym przyjaciołom i znajomym. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 11, 2023 Author Report Share #29 Posted December 11, 2023 Tak wygląda nasz rocznicowy kalendarz: 1 Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolszymczak Posted December 11, 2023 Report Share #30 Posted December 11, 2023 Jest super. Quote W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruby7074 Posted December 12, 2023 Report Share #31 Posted December 12, 2023 Elegancki,czytelny👍🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon15 Posted December 13, 2023 Report Share #32 Posted December 13, 2023 poszedł przelew, dziękuje serdecznie Quote MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 14, 2023 Author Report Share #33 Posted December 14, 2023 Zamówiłem rezerwowo dodatkową pulę 10 szt. kalendarzy. Do rozprowadzenia z tej puli, plus moje zamówione wcześniej, potrzebuję 7 szt. Pozostaje 6 szt. Musimy kilka kalendarzy, jak co roku, przesłać do osób z nami współpracujących i naszych przyjaciół. Jeśli są jeszcze chętni na nasz kalendarz na rok 2024, proszę zapisywać się w tym temacie 6 szt. czeka. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomibass Posted December 15, 2023 Report Share #34 Posted December 15, 2023 Biorę jeden Quote Tutaj moja mała ewolucja -> -> -> Szara beczka Tomiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazylWidzew Posted December 15, 2023 Report Share #35 Posted December 15, 2023 Też jeden przygarnę Quote TYLKO WIDZEW RTS !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiu Posted December 21, 2023 Report Share #36 Posted December 21, 2023 Kalendarze już są u nas jutro pakujemy a po świętach w środę zaczynamy wysyłkę, kto jeszcze nie podesłał adresu to proszę o maila 61wosiu@wp.pl 1 Quote Przyjacielem trzeba być,a nie bywać.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiu Posted December 21, 2023 Report Share #37 Posted December 21, 2023 Jarosław Łuziński jaki nick bo nie wyślę 😉 Quote Przyjacielem trzeba być,a nie bywać.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaGra Posted December 23, 2023 Report Share #38 Posted December 23, 2023 Jeżeli nie będzie kłopotu, to rezygnuję w tym roku z kalendarza. Quote Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudziak Posted December 23, 2023 Report Share #39 Posted December 23, 2023 9 godzin temu, JaGra napisał(a): Jeżeli nie będzie kłopotu, to rezygnuję w tym roku z kalendarza. Druk kalendarzy już został opłacony więc o ile nie znajdzie się ktoś chętny by od Ciebie odkupić to według mnie na tym etapie zbyt późno na rezygnację. Quote "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiu Posted December 27, 2023 Report Share #40 Posted December 27, 2023 Uprzejmie informuję, że wysyłka kalendarzy w dniu dzisiejszym została zakończona (mowa oczywiście o forumowiczach którzy dokonali wpłaty i przysłali adresy do wysyłki). Pozostała jedna przesyłka, która na życzenie kol. została odroczona. W tym roku nie chwaląc się poszło bardzo sprawnie. Nie pozostało nic innego jak wyglądać listonosza i napawać się pięknem kalendarza. Quote Przyjacielem trzeba być,a nie bywać.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazylWidzew Posted December 27, 2023 Report Share #41 Posted December 27, 2023 33 minuty temu, wosiu napisał(a): Nie pozostało nic innego jak wyglądać listonosza i napawać się pięknem kalendarza. Quote TYLKO WIDZEW RTS !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
witt Posted December 28, 2023 Report Share #42 Posted December 28, 2023 Kalendarz już jest u mnie . Dziękuję za sprawną wysyłkę. Noworoczne pozdrowienia. Quote Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romeciarz Posted December 28, 2023 Report Share #43 Posted December 28, 2023 Kalendarze dotarły, dziękuje bardzo. Komputerowe oddanie wyglądu nijak się ma do rzeczywistości. Są kapitalne Quote wszystkiego smacznego Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobo Posted December 28, 2023 Report Share #44 Posted December 28, 2023 Kalendarz już jest u mnie. Dzięki za sprawną wysyłkę. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szym-on Posted December 28, 2023 Report Share #45 Posted December 28, 2023 Kalendarze dotarły całe i zdrowe. Dziękuję wszystkim zaangażowanym w całą akcję z Kalendarzami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek. Posted December 28, 2023 Report Share #46 Posted December 28, 2023 Kalendarze dotarły. Bardzo dziękuję Quote Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CPN Posted December 28, 2023 Report Share #47 Posted December 28, 2023 Przed chwilą otrzymałem kalendarze . Bardzo dziękuję Organizatorom akcji. Quote Ed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twonk Posted December 28, 2023 Report Share #48 Posted December 28, 2023 Do mnie też dotarły 👍 Quote Lubię sobie wędzić 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadys Posted December 28, 2023 Report Share #49 Posted December 28, 2023 Do mnie też dotarły kalendarze. Dziękuję bardzo Quote pozdrawiam Marian Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiesiorek Posted December 28, 2023 Report Share #50 Posted December 28, 2023 Dzisiaj dotarły .Dzięki Quote Pozdrawiam Wiesiorek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts