Endrju12 Posted November 19 Report Share #1 Posted November 19 Mam dylemat dopiero zaczynam przygodę z wędzeniem i nie wiem czy na mojej wędzarni wyciągnę 90st na elektryku, pytanko czy po wędzeniu można podpiec mięsko w piekarniku z termobiegiem i sondą w środku na 70 st ? Ktoś doświadczony odpowie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadro555 Posted November 19 Report Share #2 Posted November 19 Ja tak robię z kiełbasami. Układam kiełbasy na ruszcie a na sam dół piekarnika blaszkę z gorącą wodą. Termostat 90C góra dół. Sonda do środka kiełbasy i gotowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadro555 Posted November 19 Report Share #3 Posted November 19 12 minut temu, Endrju12 napisał(a): Ktoś doświadczony odpowie ? Nie doczytałem. 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.