Jak nie masz innego naczynia, a masz woreczki do robienia lodu, napełnij je wodą i włóż do garnka.
To powinno podnieść poziom zalewy.
Napisano 24 lut 2016 - 20:03
Jak nie masz innego naczynia, a masz woreczki do robienia lodu, napełnij je wodą i włóż do garnka.
To powinno podnieść poziom zalewy.
Napisano 24 lut 2016 - 20:04
Wstawiłem do garna wyparzone szklanki żeby zmniejszyć objętość ale to nie bardzo pomogło
Jeśli już to butelkę, albo słoik z wodą , żeby wyprzeć solankę.A najlepiej to użyj mniejszy garnek
Napisano 24 lut 2016 - 20:07
...mogą być też używane w winiarstwie szklane kulki.....
Napisano 25 lut 2016 - 19:24
Nakombinowałem się trochę z tymi "dokładkami" do garnka ale ostatecznie znalazłem mniejsze plastikowe naczynie (może nawet za małe ) i już zalewa zakrywa całe mięso. Dzięki wszystkim za odpowiedzi.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych