Strusiek Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Mam taki pomysł żeby najpierw szyneczkę sparzyć a potem ją lekko obwędzić.Czy coś mi z tego wyjdzie??? Może ktoś próbował takiego eksperymentu? Nie mam pojęcia ile czasu taką szyneczkę wędzić.Głównie mi chodzi o to aby nie była mocno uwędzona bo moje dziecko nie lubi takiej wedzonej a jednocześnie ma być miękka i soczysta.Mam nadzieję że sie czegoś dowiem od znawców tego tematupozdrawiamStruśPędziwiatr Cytuj Jeżeli jesteś złodziejem to okradasz nielicznych, jak masz wyższe aspiracje to zostań politykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Przeczytaj http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=896 oraz poszukaj na forum "kurczak wędzony", w tym przypadku chodzi mi o przygotowanie do wędzenia. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiek Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 11 Grudnia 2008 no własnie inspiracja do tego pomysłu był wlasnie kurczak wędzony który bardzo mi smakował. Cytuj Jeżeli jesteś złodziejem to okradasz nielicznych, jak masz wyższe aspiracje to zostań politykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.