Jump to content

Recommended Posts

58 minut temu, MariuszB napisał(a):

Zadałem temat koledze który mieszka w stanach, obiecał że zajmie się tematem, oczywiście na napięcie 220V.

Życzę owocnych łowów,ja szukałem tylko na eBayu,swoją obserwowałem około 3 miesiące ale udało się ponegocjować że sprzedającym i sporo utargować(w przeliczeniu na zł.) to w między czasie uciekła mi licytacja nówki szt.w oryginalnym opakowaniu która poszła za około 900-950$(nie pamiętam dokładnie)chodź w pierwszą licytację za 300$ sprzedający unieważnił licytację plus koszty związane z przesyłką nie koniecznie przez eBay jak ma się znajomą osobę w USA.Kolega któremu zleciłem poszukiwania może ma większe rozeznanie na innych portalach aukcyjnych na terenie USA więc jest szansa że coś wahaczy w dobrej cenie.Pozdrawiam

Edited by bilu72

Ma rozeznanie bo wiele razy dokonywał dla mnie zakupów różnego sprzętu i nigdy nie zawiodłem się, zawsze coś znalazł co mi pasowało pod względem ceny i niskich kosztów wysyłki, ale będę wdzięczny jak coś upatrzysz i podlinkujesz.

Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂

Jola i Mariusz

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

Na moje oko to jest model el12253 senior ma uchwyty na przedłużkę  pod mniejsze puszki zobacz na moim zdieciu,mój jest senior 8000 jest jeszcze nowszy model senior 9000.cena przedłużki powala więc coś muszę wydumać 

Screenshot_20240722_175835_Chrome.jpg