Jump to content

Recommended Posts

Aby zapewnić wszystkim uczestnikom naszego zlotu porównywalny czas wypoczynku i integracji, w tym roku nie będziemy przeprowadzali jakichkolwiek warsztatów.

W zamian, w piątkowy wieczór urządzimy sobie święto owoców morza i ryb pod wszelkimi postaciami.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Link to comment
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20752-ch%C5%82apowo-2024-informacje-zlotowe/
Share on other sites

Oczywiście, jako że mamy zapewnione tylko śniadania i obiady, nie zabraknie smacznych wędlin Piotra, karczku, kaszanki i kiełbasek na grilla, pysznych pierogów Kropki, ciast Joasi i zapewne frykasów Halinki. Pewnie uda się także załatwić kilka szynek i jakies dodatkowe smakołyki.

Zamówiłem na razie 6 kegów piwa.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

  • 1 month later...

Jako, iż w tym roku nie będzie produkcji tylko wypoczynek połączony z właściwą integracją, w planach organizacyjnych mamy:

1. Czwartek.

Wieczór pod nazwą "Frykasy Piotrka Szczepańskiego". Będziemy serwować potężny wybór produktów z masarni naszego Kolegi Piotra.

Poza tym będą:

- ciasta Joasi,

- sałatki,

- jajka w kilku odsłonach,

- kiełbasa i kaszanka z grilla,

- jakieś dodatkowe wędliny,

- zimne piwo z kija,

- oraz inne, nie mniej atrakcyjne potrawy.

2. Piątek.

Piątkowy wieczór poświęcimy głównie "Rybom i owocom morza".

Postaram się dostarczyć jak najwięcej smacznych, świeżych i różnorodnych produktów tak, aby każdy znalazł coś dla siebie i pamiętał iż był na nadmorskim zlocie.

Menu uzupełnią podobne produkty dodatkowe do tych serwowanych w czwartek.

Dojdzie jeszcze karczek z grilla.

3. Sobota.

W sobotni wieczór planujemy serwowanie miszmaszu, czyli produktów podawanych w czwartek i piątek, uzupełnionych wyrobami przywiezionymi przez uczestników i zapewnionych przez organizatora,

 

Mamy zamówionych 7 kegów piwka, więc na pewno tego napoju nie zabraknie.

 

  • Like 3

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Mam także nadzieję, że tradycyjnie już będziemy mogli spróbować wypieków Halinki i Reni.

Czynię starania, byśmy mogli spróbować w piątek świeżo smażonych filetów rybnych.

  • Like 3
  • Upvote 1

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

  • 2 weeks later...

Jak pewnie zauważyliście w temacie zapisów, czwartkowy dzień, poświęcony wyrobom Piotra, uświetni sam producent.

  • Like 3

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Życzę Wam wszystkim bardzo dobrej zabawy, dużo uśmiechów, dobrego jedzonka, wspaniałych, wszelkiej maści napitków i..... zero kaca 😉 😁

Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂

Jola i Mariusz

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.