Muski Posted April 17 Report Share #1 Posted April 17 Wymieniamy się technikami grillowania kaszanki. Muskie - to ryba 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted April 17 Author Report Share #2 Posted April 17 Kaszanka na grillu w wysokiej temperaturze lubi pękać , ćwiczyłem w niższej temperaturze dłużej na siatce nad blaszką nie pęka . Muskie - to ryba 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadro555 Posted April 17 Report Share #3 Posted April 17 Tak jak powiadasz. Cierpliwość jest cnotą. Powoli do celu. Dobrze jest jak kiszka jest tłusta. Smaruję ją wytapiającym się tłuszczem. Kicha gorąca a skórka chrupiąca. Wtedy pies 🐕 nie dostanie flaka.😁 Oczywiście trzeba obracać kaszanki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szrekPL Posted April 17 Report Share #4 Posted April 17 Ja na tackach, też trochę obniżają temp i nie pękają, obracanie to podstawa no i czas ... Bez pośpiechu wtedy lepiej smakuje 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobol Posted April 17 Report Share #5 Posted April 17 Ja na lenia. W folie alu z cebulą lub z kapustą kiszoną. Ale skórka zostaje na folii 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
@halusia@ Posted April 17 Report Share #6 Posted April 17 30 minut temu, sobol napisał(a): Ja na lenia. W folie alu z cebulą lub z kapustą kiszoną. Ale skórka zostaje na folii 😕 A może ściągnij jelito. Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted May 7 Author Report Share #7 Posted May 7 (edited) Przy okazji grillowania kaszanki spróbowałem wrzucić na grilla rzodkiewki /teoretyczny hit sezonu z FB/ i niniejszym informuję, że szkoda zachodu .Nie polecam. Na każdym tzw etapie grillowania są byle jakie i nie nadają się nawet pod zakąskę ducha puszczy. Jednym słowem rzodkiewki tylko chrupkie .😉 Następny będzie test grillowanego rabarbaru Edited May 7 by Muski Muskie - to ryba 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted May 7 Report Share #8 Posted May 7 41 minut temu, Muski napisał(a): że szkoda zachodu .Nie polecam. Dokładnie👍. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudziak Posted May 7 Report Share #9 Posted May 7 3 godziny temu, Muski napisał(a): Następny będzie test grillowanego rabarbaru Obawiam się ,że będzie gorszy niż rzodkiewka ale daj znać jak eksperyment wypadł "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts