Jump to content

Recommended Posts

2 godziny temu, jacurb napisał(a):

Wszystko było robione zgodnie z przepisem.

Z którym przepisem.? Moja teściowa jak jej jakaś wędlina za mocno wyschła ścierała ją na tarce i na kanapkę.Do bigosu też się nada.

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Link to comment
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20811-porady/#findComment-921407
Share on other sites

2 godziny temu, jacurb napisał(a):

Co zrobić? Suszony schab wyszedł bardzo smaczny ale nie daje się kroić - twardy jak kamień. Czy da się go uratować? Wszystko było robione zgodnie z przepisem.

Możesz zmielić z boczkiem wędzonym. Będzie fajna smarówka.

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Link to comment
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20811-porady/#findComment-921414
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.