jacurb Posted May 1, 2024 Report Share #1 Posted May 1, 2024 Co zrobić? Suszony schab wyszedł bardzo smaczny ale nie daje się kroić - twardy jak kamień. Czy da się go uratować? Wszystko było robione zgodnie z przepisem. Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20811-porady/ Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted May 1, 2024 Report Share #2 Posted May 1, 2024 2 godziny temu, jacurb napisał(a): Wszystko było robione zgodnie z przepisem. Z którym przepisem.? Moja teściowa jak jej jakaś wędlina za mocno wyschła ścierała ją na tarce i na kanapkę.Do bigosu też się nada. Quote Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20811-porady/#findComment-921407 Share on other sites More sharing options...
@halusia@ Posted May 1, 2024 Report Share #3 Posted May 1, 2024 2 godziny temu, jacurb napisał(a): Co zrobić? Suszony schab wyszedł bardzo smaczny ale nie daje się kroić - twardy jak kamień. Czy da się go uratować? Wszystko było robione zgodnie z przepisem. Możesz zmielić z boczkiem wędzonym. Będzie fajna smarówka. Quote Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20811-porady/#findComment-921414 Share on other sites More sharing options...
jacurb Posted May 2, 2024 Author Report Share #4 Posted May 2, 2024 Podpowiedź w jakich proporcjach wagowych boczku i schabu? Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20811-porady/#findComment-921611 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.