Jump to content

Recommended Posts

Przedstawiam rozliczenie naszego „Chłapowskiego” zlotu:

I. WPŁYWY:

1. Pieniądze pochodzące ze składek zlotowych – 38.837,68 zł

2. Pieniądze zebrane podczas zlotu – 1080,00 zł

RAZEM WPŁYWY: 39.917,68 zł

Z ubiegłego roku nie pozostało nic, gdyż pieniądze, które zostały z ubiegłorocznego zlotu, od razu rozdysponowałem (za zgodą wszystkich zlotowiczów) – patrz ubiegłoroczne rozliczenie.

II. WYDATKI:

1. Noclegi oraz wyżywienie: 32.810,00 zł

2. Piwo oraz zakupy zlecone Maćkowi: 3554,00 zł

3. Moje zakupy: 4357,70 zł

RAZEM WYDATKI: 40721,70 zł

Różnica: - 804,02 zł

Na powstałą różnicę, niewątpliwy wpływ miał wzrost cen, w tym głównie: piwa, mięsa.

Podsumowując – rozliczyłem się z Maćkiem na „0”, uzupełniając brakującą kwotę.

Teraz już możemy tegoroczne, chłapowskie spotkanie uznać za zamknięte, oczywiście wyłącznie pod katem formalnym. :D

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Podczas organizacji przedzlotowej, jak również podczas samego zlotu, jest do załatwienia cała masa różnego rodzaju spraw. Jeśli nie jestem z kimś rozliczony do końca, bardzo proszę o informację: tutaj lub na PW. Mam nadzieję, że wszystkie rachunki uregulowałem, ale....

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

6 godzin temu, Maxell napisał(a):

rozliczyłem się z Maćkiem na „0”, uzupełniając brakującą kwotę

Bardzo ładnie, teraz podaj faktyczną ilość zlotowiczów (pomijając dzieci bo piwa nie piją i mięsa mało jedzą) aby wyliczyć na osobę ile trzeba Tobie oddać. 

• Like 1
1 godzinę temu, Viszna napisał(a):

Przyłączam się do wniosku @kempes z prośbą o podanie kwoty do dopłaty

Ja również.

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Dzięki wielkie za chęć pomocy, ale nie dlatego przedstawiłem taki, a nie inny bilans. Po prostu zawsze staram się jak najdokładniej z Wami rozliczyć. Czasem, jak w tym wypadku, na skutek niedoszacowania kosztów i kilku innych okoliczności, może się taka przygoda przytrafić.

Dzięki wszystkim za pomoc. Chciałbym przy okazji wyjaśnić, iż moje niedoszacowanie składki nie było wcale duże. :D Jeśli ktoś uważnie śledził wpłaty zlotowe, zauważył pewnie, iż jedna osoba dokonała poważnej nadpłaty. To głownie konieczność zwrotu tej kwoty, ma zasadniczy wpływ na końcowe rozliczenie zlotu.

Widziałam, już nie miałam odwagi Koledze pisać że nadpłacił bo wcześniej był nękany, 🙈 ale w przyrodzie nic nie ginie. 

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Informuję, iż wszyscy darczyńcy dopisani zostali do listy członków KPP upoważnionych do losowania nagród w dniu 7 lipca 2024 r. Dzięki.

Dopłaciłam za siebie, Ulę i Jurka.

Pozdrawiam,

EAnna

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Dzięki wszystkim za pomoc. Jak wyżej wspomniałem, wszyscy darczyńcy są dopisywani do listy członków KPP, upoważnionych do udziału w najbliższym losowaniu.