Muski Posted June 22 Report Share #1 Posted June 22 Na umowne ognisko pickleballistów przygotowałem trochę kiełbasek - w tym białą. Grilluję białą na ruszcie , podchodzi młody człowiek i mówi .....ooo biała kiełbasa , szkoda ja nie lubię 😗. Chmmmmm , patrzę na niego i mówię, ta to przecież widzisz, to grillowa 🙃....... i zjadł 3 kawałki.........😁😁😁z komentarzem o grillowa to bardzo smaczna. Wiem wiem nie powinienem...... 1 Muskie - to ryba 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarKan Posted June 22 Report Share #2 Posted June 22 Ja właśnie też tego fenomenu nie rozumiem. U mnie w domu na grilla białą jem sam. Uważam że to najlepsza kiełbasa na grilla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted June 22 Report Share #3 Posted June 22 16 minut temu, KarKan napisał(a): Ja właśnie też tego fenomenu nie rozumiem Zmień nazwę na grillową wtedy będą jedli ze smakiem😋. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarKan Posted June 22 Report Share #4 Posted June 22 Nie przejdzie Kolor zostaje. Grillowa z kolei kojarzy się z najgorszym sortem. Jedyne wyjście to biała z serem fetą i szpinakiem kiedyś zrobiłem to wszyscy zachwyceni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted June 22 Report Share #5 Posted June 22 45 minut temu, KarKan napisał(a): Jedyne wyjście to biała z serem fetą i szpinakiem kiedyś zrobiłem to wszyscy zachwyceni Nic prostszego odkładasz część farszu przygotowanego do białej dodajesz szpinak i ser gotowe. Wtedy fenomen znika 😉👍. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts