Henio Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #776 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ja tez jak kupie to z okiem i nie jest to takie proste dla mnie zeby je usunac Żeglarz po zatonięciu jachtu trzy miesiące "bujał" sie na tratwie i tylko łowił ryby by przeżyć . Z pierwszych złowionych usuwał wnętrzości i oko , resztę zjadał . Po miesiącu to co złowił , to pierwsze co robił , to wydłubywał oczy rybie i zjadał . Przeżył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robotek Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #777 Opublikowano 31 Stycznia 2017 6 dni,Zalewanie większą ilością zalewy nawet o mniejszym stężeniu powoduje, że masz większą ilość nitrytu w mięsie.Nie wiem czy to takie zdrowe.Zajrzyj a wnioski wyciągniesz sam. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13421-peklowanie-bez-przekładania-mięska/?p=538003 A jak się to ma do tabeli Szczepana Cytuj Mój profil: https://www.facebook.com/kuklafoto/Oprócz zdrowych szyneczek zajmuję się kosiarkami:Robotek Sprzęt Ogrodniczy Leśny i Elektronarzędzia : https://www.facebook.com/robotek2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #778 Opublikowano 31 Stycznia 2017 A jak się to ma do tabeli Szczepana Tak samo a jak ma się mieć. .Tak wynika z obliczeń. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #779 Opublikowano 23 Listopada 2017 Mam pytanie co do peklowania ozorków wieprzowych? Peklować je na mokro czy na sucho?Salceson chciałbym zrobić dopiero na początku stycznia, a ozorki w galarecie na święta. Serdeczne pozdrowienia Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #780 Opublikowano 23 Listopada 2017 Mokro z nastrzykiem. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #781 Opublikowano 23 Listopada 2017 Ja tez zawsze pekluje na mokro, ozorki to tez na swieta ,bardzo lubie ...a do galaretowych koniecznie chrzan Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #782 Opublikowano 23 Listopada 2017 Dzięki serdeczne za podpowiedz. Pozdrowionka Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szym-on Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #783 Opublikowano 4 Listopada 2022 Witam czy można żołądki wieprzowe mrozić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #784 Opublikowano 4 Listopada 2022 Witam czy można żołądki wieprzowe mrozić? Tak Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.