Muski Posted July 22 Report Share #1 Posted July 22 Szukam dobrego wideodomofonu przewodowego. Mamy może wśród nas specjalistów ? Obecny działał 30 lat i zaczyna się sypać , czarne migające pasy na monitorze. Jakieś doświadczenia ? Muskie - to ryba 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pontiak Posted July 24 Report Share #2 Posted July 24 Zależy od budżetu Mój znajomy informatyk poleca : 1 hikvisin 2 dahua 3 vidios Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pontiak Posted July 24 Report Share #3 Posted July 24 Bardzo dobrym rozwiązaniem jest Wideodomofon VIDOS M67OWS2 S561D Szyfrator pamięci Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszB Posted July 24 Report Share #4 Posted July 24 Polecam Dahua, używam kamer tej firmy od kilku ładnych lat i jestem bardzo zadowolony, ale nie mam videodomofonu ponieważ mam podgląd z kamer zewnętrznych. Moja wędzarnia i pierwsze wyroby :-) https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=6185 Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy :-) Jola i Mariusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts