Osadnicy Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Mam 8 kg udżca z sarniny. Mam pytanie jak sporządzić marynatę na tą ilość mięsa. Ile potrzeba soli peklowej, jak dłógo trzynać ją w zalewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witaj.Szukaj tutaj http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?topic=9 i tu http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?topic=27 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osadnicy Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 19 Stycznia 2009 dziekuje bardzo ale tam nie ma proporcji soli peklowej a to nas najbardziej interesuje i oczywiscie czas marynowaniaW wedzeniu prosiakow i rybek mamy wprawe a wdziczyznie jestesmy nowicjuszami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osadnicy Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 19 Stycznia 2009 a jakiego drewienka najlepiej uzywac do wedzenia dziczyzny???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Weź sobie proporcje peklosoli z szynki z dzika. Powinno być dobrze. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osadnicy Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 19 Stycznia 2009 tak myslalem ale nie bulem pewny A szkoda by bylo mieska zeby sie zepsulo rozumiem ze marynata moze bycc taka jak na podanej stronce dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.