salvado Posted September 26, 2009 Report Share #26 Posted September 26, 2009 O efektach damy znać.Podbijam :-) Quote moja wędzarnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted September 26, 2009 Author Report Share #27 Posted September 26, 2009 Pamiętamy, pamiętamy. Tylko były strudności z zebraniem wszystkich zainteresowanych i ustaleniem wspólnego terminu. W każdym razie, komplet płyt będzie niebawem dostępny. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo73 Posted September 26, 2009 Report Share #28 Posted September 26, 2009 Witam bardzo się cieszę że powstanie taki film, bo już chciałem zabierać w październiku kamerę, dla takiego żółtodzioba w wyrobie domowym wędlin jak ja to wspaniała pomoc :lol: :lol:, przy takiej ilości wiedzy jaką wywozi się z kursu dużo można zapomnieć. Quote Nie jem po to by żyć, lecz żyję po to by jeść. http://nasza-klasa.pl/profile/4976012https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=89386#89386 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagno Posted September 27, 2009 Report Share #29 Posted September 27, 2009 bardzo się cieszę że powstanie taki film, bo już chciałem zabierać w październiku kamerę, dla takiego żółtodzioba w wyrobie domowym wędlin jak ja to wspaniała pomoc :lol: :lol: , przy takiej ilości wiedzy jaką wywozi się z kursu dużo można zapomnieć. Nie widzę przeszkód aby kamerę przywieźć na kurs. Quote https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papla Posted September 27, 2009 Report Share #30 Posted September 27, 2009 bardzo się cieszę że powstanie taki film, bo już chciałem zabierać w październiku kamerę, dla takiego żółtodzioba w wyrobie domowym wędlin jak ja to wspaniała pomoc :lol: :lol: , przy takiej ilości wiedzy jaką wywozi się z kursu dużo można zapomnieć. Nie widzę przeszkód aby kamerę przywieźć na kurs.Wajda replay? :grin: Quote Pozdrawiam Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted September 27, 2009 Report Share #31 Posted September 27, 2009 Papla, Wajda to nie - ale koledzy mówili :grin: :grin: :grin: Quote Paweł 603957797 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlus Posted December 23, 2013 Report Share #32 Posted December 23, 2013 witam trochę czasu minęło od założenia tego tematu ale trafiłem tu dopiero teraz i mam pytanie - powstał ten film? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted December 23, 2013 Report Share #33 Posted December 23, 2013 (edited) kiedyś powstanie . Wiesz, ze stworzenie działa musi potrwać Co się odwlecze to nie uciecze Edited December 23, 2013 by Zico Quote Paweł 603957797 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaGra Posted December 23, 2013 Report Share #34 Posted December 23, 2013 Przecież Polańskiego już wypuścili. Trzeba może z nim się dogadać. W końcu to "swój chłop" Quote Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldeman Posted December 23, 2013 Report Share #35 Posted December 23, 2013 (edited) Z tego co pamiętam to taki film powstał Płyta szkoleniowa SDM była do ściągnięcia a zainteresowanym hasło do rozpakowania wysyłał Maxell. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5486-zapotrzebowanie-na-plytke-szkoleniowa-sdm/ Edited December 23, 2013 by waldeman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 25, 2013 Author Report Share #36 Posted December 25, 2013 Z tego co pamiętam to taki film powstał Koledzy piszą o innym filmie. Przecież Polańskiego już wypuścili. Trzeba może z nim się dogadać. W końcu to "swój chłop" Dogadaliśmy się, wstępnie, ale gaża Romka ( ) jest niestety zbyt wysoka.Liczyliśmy, że wystarczy kasy z reklam, jednak w tym segmencie zamiast wzrostu, odnotowujemy comiesięczny spadek. W tej chwili to zaledwie 27,5% poziomu z grudnia 2012. Wprawdzie mam kilku sponsorów, którzy chcą wesprzeć naszą produkcję, ale to kropla w morzu potrzeb. Poza tym nie chcemy się od nikogo uzależniać. Gdyby poziom zysków z reklamy utrzymał się na poziomie listopada, grudnia (ubiegłego roku) i stycznia tego, to za kilka miesięcy świętujemy sukces i otrzymujecie extra materiały, których nie ma na rynku i długo nie będzie. Póki co, martwię się, jak "przebidujemy" początek roku. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted January 2, 2014 Report Share #37 Posted January 2, 2014 jak to jak , klikać trza to i bida nie ubodzie Quote Paweł 603957797 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaGra Posted January 2, 2014 Report Share #38 Posted January 2, 2014 Klikamy Quote Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sverige2 Posted January 2, 2014 Report Share #39 Posted January 2, 2014 (edited) A ja bym proponował taką Noworoczną akcję pt. "Noworoczny Miodek dla Prosiaczka" dobrowolnie oczywiście, ale tak aby forumowicze czuli że coś wspólnie budujemy, nikt chyba by nie odmówił tych paru groszy w tej "Jedynie Slusznej Sprawie" Może Andy coś pomyśli i zadziała w tym kierunku. Edited January 2, 2014 by sverige2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 2, 2014 Author Report Share #40 Posted January 2, 2014 (edited) Sverige, dzięki Ci za propozycję, ale ostatnie wpisy na forum nie zachęcają mnie do zwracania się z prośbą o pomoc.Pracujemy intensywnie z Kolegą Bagno nad tym projektem i powolutku, powolutku zaczyna się kształtować plan realizacji.Zdjęcia robione byłyby na terenie SDM w Łazach. Planujemy całą serię filmów edukacyjno-technologicznych, zrobionych tak, by nie trzeba było ich poprawiać w ciągu najbliższych lat.Z naszej strony wystąpią najprawdopodobniej Koledzy Bagno i Dziadek, których wesprze (staram się to załatwić) niedawny absolwent naszej SDM, Kolega Grzegorz Łapanowski.Nad planem finansowym projektu siedzimy z Kol. Bagno od jakiegoś czasu. Myślę, że intensywne klepanie Pana S., nasi wierni sponsorzy oraz kilka innych przedsięwzięć, powinny temat załatwić. Zobaczymy.O postępach w realizacji tego zamierzenia będę Państwa informował. Edited January 2, 2014 by Maxell Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaGra Posted January 2, 2014 Report Share #41 Posted January 2, 2014 Koledzy wielkie Quote Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boggi Posted January 2, 2014 Report Share #42 Posted January 2, 2014 No to pozdrawiamy pana S Do dzieła siostry i bracia Quote Powoli się wprawiam i zaczynam się rozpędzać Pan S jest moim przyjacielem i codziennie go odwiedzam. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ http://boggi-okna.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
paweljack Posted January 16, 2014 Report Share #43 Posted January 16, 2014 Planujemy całą serię filmów edukacyjno-technologicznych, zrobionych tak, by nie trzeba było ich poprawiać w ciągu najbliższych lat.O postępach w realizacji tego zamierzenia będę Państwa informował.Coś nowego w temacie? Quote Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted January 16, 2014 Report Share #44 Posted January 16, 2014 jak poklikamy w pana S to sie ruszy szybciej Quote Paweł 603957797 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts