Jump to content

Film edukacyjny

Maxell

Recommended Posts

Pamiętamy, pamiętamy. Tylko były strudności z zebraniem wszystkich zainteresowanych i ustaleniem wspólnego terminu.

W każdym razie, komplet płyt będzie niebawem dostępny.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Witam bardzo się cieszę że powstanie taki film, bo już chciałem zabierać w październiku kamerę, dla takiego żółtodzioba w wyrobie domowym wędlin jak ja to wspaniała pomoc :lol: :lol:, przy takiej ilości wiedzy jaką wywozi się z kursu dużo można zapomnieć.

bardzo się cieszę że powstanie taki film, bo już chciałem zabierać w październiku kamerę, dla takiego żółtodzioba w wyrobie domowym wędlin jak ja to wspaniała pomoc :lol: :lol: , przy takiej ilości wiedzy jaką wywozi się z kursu dużo można zapomnieć.

Nie widzę przeszkód aby kamerę przywieźć na kurs.

bardzo się cieszę że powstanie taki film, bo już chciałem zabierać w październiku kamerę, dla takiego żółtodzioba w wyrobie domowym wędlin jak ja to wspaniała pomoc :lol: :lol: , przy takiej ilości wiedzy jaką wywozi się z kursu dużo można zapomnieć.

Nie widzę przeszkód aby kamerę przywieźć na kurs.
Wajda replay? :grin:
Pozdrawiam Paweł

• 4 years later...

Przecież Polańskiego już wypuścili. Trzeba może z nim się dogadać. W końcu to "swój chłop"  :D

Nigdy nie walcz o przyjaźń....

O prawdziwą nie musisz,

o fałszywą nie warto

VanCana

Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć.

Z tego co pamiętam to taki film powstał

Koledzy piszą o innym filmie. :D

Przecież Polańskiego już wypuścili. Trzeba może z nim się dogadać. W końcu to "swój chłop" 

Dogadaliśmy się, wstępnie, ale gaża Romka ( :D ) jest niestety zbyt wysoka.

Liczyliśmy, że wystarczy kasy z reklam, jednak w tym segmencie zamiast wzrostu, odnotowujemy comiesięczny spadek. W tej chwili to zaledwie 27,5% poziomu z grudnia 2012. Wprawdzie mam kilku sponsorów, którzy chcą wesprzeć naszą produkcję, ale to kropla w morzu potrzeb. Poza tym nie chcemy się od nikogo uzależniać. Gdyby poziom zysków z reklamy utrzymał się na poziomie listopada, grudnia (ubiegłego roku) i stycznia tego, to za kilka miesięcy świętujemy sukces i otrzymujecie extra materiały, których nie ma na rynku i długo nie będzie. 

Póki co, martwię się, jak "przebidujemy" początek roku. 

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

A ja bym proponował taką Noworoczną akcję pt. "Noworoczny Miodek dla Prosiaczka" dobrowolnie oczywiście, ale tak aby forumowicze czuli że coś wspólnie budujemy, nikt chyba by nie odmówił tych paru groszy w  tej "Jedynie Slusznej Sprawie" Może Andy coś pomyśli i zadziała w tym kierunku.

Edited by sverige2

Sverige, dzięki Ci za propozycję, ale ostatnie wpisy na forum nie zachęcają mnie do zwracania się z prośbą o pomoc.

Pracujemy intensywnie z Kolegą Bagno nad tym projektem i powolutku, powolutku zaczyna się kształtować plan realizacji.

Zdjęcia robione byłyby na terenie SDM w Łazach. Planujemy całą serię filmów edukacyjno-technologicznych, zrobionych tak, by nie trzeba było ich poprawiać w ciągu najbliższych lat.

Z naszej strony wystąpią najprawdopodobniej Koledzy Bagno i Dziadek, których wesprze (staram się to załatwić) niedawny absolwent naszej SDM, Kolega Grzegorz Łapanowski.

Nad planem finansowym projektu siedzimy z Kol. Bagno od jakiegoś czasu. Myślę, że intensywne klepanie Pana S., nasi wierni sponsorzy oraz kilka innych przedsięwzięć, powinny temat załatwić. Zobaczymy.

O postępach w realizacji tego zamierzenia będę Państwa informował.

Edited by Maxell

• 2 weeks later...

Planujemy całą serię filmów edukacyjno-technologicznych, zrobionych tak, by nie trzeba było ich poprawiać w ciągu najbliższych lat.

O postępach w realizacji tego zamierzenia będę Państwa informował.

Coś nowego w temacie?

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

Miłego dnia.