Jump to content

Recommended Posts

5 minut temu, Sławek Swinarski napisał(a):

Cześć, czy szynkę z dodanymi bakteriami można zapakować w vacum? Czy to nie zabije bakterii?

 Zapakować można. W zależności jakie dodałeś bakterie ( tlenowce, beztlenowce ) i rozwój będzie możliwy lub nie.

 Pytanie  za bardzo ogólne dlatego odpowiednia odpowiedź.

11 minut temu, Sławek Swinarski napisał(a):

Staphylococcus carnosus, Staphylococcus xylosus, Lactobacillus curvatus, Lactobacillus sakei

Mieszanka firmy : L WBX-87 do wędlin całomięśniowych, nie zamykaj próżniowo. 

 

Edited by Grzewlod

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.