Jump to content

Recommended Posts

Składniki

 

kimchi (z płynem)    110 g

jajka 3 szt (2 kurze, 1 indycze)

cebula                       100 g

mąka                           25 g

pomidor

sól

olej

 

20250325_122241.thumb.jpg.4764d0f77400b17385805ec9f59bf99d.jpg

 

Składniki

 

Kimchi pokroić na kawałki 1,5 x 1,5 cm

Cebulę pokroić w kostkę 0,5 x 0,5 cm

 

20250325_130210.thumb.jpg.a2f76969dcc29f7c25c1a735b7614d63.jpg

 

Wymieszać komchi, cebulę, jajka, mąkę i doprawić solą do smaku

 

20250325_131518.thumb.jpg.5cdf57d303fb6bdb6b4ca77454988238.jpg

 

Na rozgrzaną patelnię z olejem wylać masę, rozłożyć pomidory, smażyć na średnim ogniu po 10 min z każdej strony. U mnie patelnia ma 20 cm średnicy.

 

20250325_133423.thumb.jpg.eca451c346a50883fe1c2415faad1b81.jpg20250325_133956.thumb.jpg.a0f358670e3de028b6df29df18acf955.jpg

 

 

Bardzo smaczny obiad niedużym kosztem, jedyny minus nie ma mięsa:D

 

 

 

 

Edited by BazylWidzew

TYLKO WIDZEW RTS !!! :)

Link to comment
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22753-mazurskie-kimchijeon/
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.