BazylWidzew Posted March 25 Report Share #1 Posted March 25 (edited) Składniki kimchi (z płynem) 110 g jajka 3 szt (2 kurze, 1 indycze) cebula 100 g mąka 25 g pomidor sól olej Składniki Kimchi pokroić na kawałki 1,5 x 1,5 cm Cebulę pokroić w kostkę 0,5 x 0,5 cm Wymieszać komchi, cebulę, jajka, mąkę i doprawić solą do smaku Na rozgrzaną patelnię z olejem wylać masę, rozłożyć pomidory, smażyć na średnim ogniu po 10 min z każdej strony. U mnie patelnia ma 20 cm średnicy. Bardzo smaczny obiad niedużym kosztem, jedyny minus nie ma mięsa Edited March 25 by BazylWidzew Quote TYLKO WIDZEW RTS !!! Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22753-mazurskie-kimchijeon/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.