darok Posted March 2, 2009 Report Share #26 Posted March 2, 2009 Wena Ty się ucz jak jeść, żeby polepszyć wyniki w klubie +100. Wiecznie żył nie będę a chciałbym w godne ręce przekazać prezesurę. Ps. zdjęcia z naszego I kursu chyba są ładniejsze od drugoklasistów, a może mi się tylko tak wydaje... :grin: Quote roman - obecny prezes Klubu +100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papla Posted November 4, 2009 Report Share #27 Posted November 4, 2009 O SDM w regionalnej prasie Quote Pozdrawiam Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted November 4, 2009 Report Share #28 Posted November 4, 2009 Bardzo fajnie, ale dlaczego w gazecie wykorzystano moje zdjęcia. Zamiast autora zdjęć napisano FOT. URZĄD GMINY. Quote Do życia potrzeba piwa kiełbasy i chleba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papla Posted November 4, 2009 Report Share #29 Posted November 4, 2009 Bardzo fajnie, ale dlaczego w gazecie wykorzystano moje zdjęcia. Zamiast autora zdjęć napisano FOT. URZĄD GMINY. Już do nich piszę w sprawie wyjaśnienia. Na PW. napisz mi jak ma brzmieć podpis. Twoich zdjęć nie miałem. One były w twojej galerii. Quote Pozdrawiam Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted November 4, 2009 Report Share #30 Posted November 4, 2009 Bardzo fajnie, ale dlaczego w gazecie wykorzystano moje zdjęcia. Zamiast autora zdjęć napisano FOT. URZĄD GMINY.Już do nich piszę w sprawie wyjaśnienia. Na PW. napisz mi jak ma brzmieć podpis. Twoich zdjęć nie miałem. One były w twojej galerii.Właśnie dlatego to jest piractwo. Podpis po prostu wena [ Dodano: Sro Lis 04, 2009 13:44 ] PAPLA już sprawę wyjaśnił - po prostu autorka artykułu ściągnęła sobie zdjęcia z internetu. Quote Do życia potrzeba piwa kiełbasy i chleba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ela Posted November 4, 2009 Report Share #31 Posted November 4, 2009 Ale milutko na sercu sie robi, po przeczytaniu takiego artykułu.Pomysł po prostu genialny!!!A mój kolunia 13 .11 jedzie się uczyć :grin: Quote KTO PYTA-NIE BŁĄDZI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted November 4, 2009 Report Share #32 Posted November 4, 2009 A mój kolunia 13 .11 jedzie się uczyć :grin: Zapasy Mu dobre przygotuj :grin: Pozdrawiam :wink: Quote Carpe diem - raz kozie death Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts