Jump to content

Recommended Posts

Powrót do domu szczęśliwy, mimo wcześniejszego wyjazdu już zaczynały się korki.

Pięknie dziękujemy  Wszystkim  uczestkim Zlotu za wspaniałe zresztą jak zawsze  spotkanie w doborowym towarzystwie, suto zastawionych stołach i zabawie prawie do białego rana. 

Maxell i Basiu...dziękujemy za wszystko 🥰 

Edited by @halusia@

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23076-powroty-ch%C5%82apowo-2025-r/

2 godziny temu, @halusia@ napisał(a):

mimo wcześniejszego wyjazdu już zaczynały się korki.

Wyjechałam o godz. 5:00 i to była tzw. ostatnia chwila.

Dzięki temu powrotna droga zajęła mi 2,5h mniej niż przyjazd do Chłapowa.

O godz. 11:30 byłam już w domu. To był najlepszy przejazd tą trasą spośród wszystkich poprzednich.

Na południu upał, 28 st.C.

Bardzo, bardzo dziekuję Wszystkim za przyjazną obecność, ciekawe rozmowy i uzyskane cenne wskazówki technologiczne.

Barbarze i Mirkowi za cały trud organizacji zlotu, jak zwykle perfekcyjnego.

Gospodarze, Ania i Maciek - mimo trudu obsługi zlotowiczów - niezmiennie uśmiechnięci i przyjaźni. (Jak Oni to robią???)

Szczególnie dziękuję za udostepnienie pokoju nr1, co miało dla mnie w tym roku duże znaczenie.

Przy okazji nadmienię, że o godź 5:00 nadal kontynuowane były na tarasie "nocne Polaków rozmowy" :laugh:

Pozdrawiam,

EAnna

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Wyjechaliśmy z Wosiami  o 9 rano w niedzielę ,niestety 1,5 godziny do Gdyni , potem też ciasno cała podróż o 2,5 godź dłużej niż przyjazd. Dziękujemy bardzo Mirkowi i Basi za perfekcyjną jak zwykle organizację Zlotu ,Ani i Maćkowi za wspaniałą gościnę oraz Wszystkim uczestnikom za rodzinną atmosferę i zabawę. Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia .Ewa i Marek

Takiej podróży powrotnej nie było jeszcze, obwodnica korki masakra, Pontiak mnie budził przed Puckiem,zasnąłem  na chwilę w korku,  potem zjazd  w pole, krótki sen i dalej, godzina obwodnica Elbląga, dalej też powoli , średnia prędkość jazdy na powrocie wyszła 52km/ godzinę.  Tyle o powrocie. Dziękuję Wszystkim....    😎

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.

To znaczy, że nam z Jackiem się udało 5 godzin i w domku.

Chcieliśmy Wszystkim ale to Wszystkim bardzo serdecznie podziękować za możliwość spędzenia czasu w tak miłym towarzystwie, organizatorom za wysiłek w przygotowaniach spotkania. Do zobaczenia.

• Like 1

Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję za możliwość spędzenia czasu w tak miłym i doborowym towarzystwie. Podziękowanie dla organizatorów i gospodarzy za trud włożony w przygotowanie spotkania. 

Dyzio jechał do Hamburga 12 bitych godzin. 780 km. Trzy razy w korkach. Dwa razy pod Szczecinem. Około dwuch godzin i raz pod Berlinem jadną godzinę. Ale dojechał szczęśliwy z naładowanymi akumulatorami szczęścia.

Do zobaczenia.

Ciepło pozdrawiam.

dyzio

Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa)

nie zapominaj o Panu "S"

http://wedlinydomowe...go-forumowicza/