Maxell Posted June 23 Report Share #1 Posted June 23 Chciałbym w tym miejscu bardzo serdecznie podziękować: - Piotrkowi i Krzyśkowi za super wędliny, które były ozdobą stołów praktycznie przez cały nasz zlot, - Wojtkowi Bratu, za sponsoring kega piwa zlotowego, - całej Grupie Sałatkowo-Porządkowej, która wykonała kawał naprawdę wzorowej roboty. Jeszcze nigdy na naszych zlotach przygotowywanie sałatek, stołów biesiadnych i sprzątanie, nie były przeprowadzone w tak fachowy i perfekcyjny sposób, - Ani i Milenie, za dostarczenie grillo-wędzarni i przygotowywanie (wspólnie z Piotrkiem) super karkówki, kiełbasek kaszanki i węgorzy, - Reni i Halusi, za tradycyjne już, zlotowe rogaliki, - Markowi (mochrze), za pomoc w wyborze, dowóz i przygotowanie ryb do wieczoru rybnego, - Karolowi, za wyśmienite ogórki kiszone, - naszym Gospodarzom: Ani i Maciejowi za domową atmosferę, pomoc i zrozumienie, oraz Wszystkim, których, w związku z nawałem prac organizacyjnych kończących zlot, na razie nie wymieniłem. Dzięki Waszej pomocy, spotkanie dopinało się organizacyjnie, i miała ona ogromny wpływ na podniesienie jego jakości. Byłą wspaniała atmosfera, długie, nocne Polaków rozmowy, wschody i zachody słońca, czyli wszystko co potrzebne do udanego potkania. Pamiętajcie, ze ja ten zlot jedynie organizowałem, a to Wy go tworzyliście. Wszystkim uczestnikom, jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję. Żegnam się słowami naszego Niezapomnianego Kolegi: „Do zobaczenia na zadymionym szlaku”. 1 Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23078-ch%C5%82apowo-2025-podzi%C4%99kowania-specjalne/ Share on other sites More sharing options...
mochrze Posted June 23 Report Share #2 Posted June 23 Cała przyjemność po mojej stronie 1 Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23078-ch%C5%82apowo-2025-podzi%C4%99kowania-specjalne/#findComment-1019755 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts