andrzej k Posted March 4, 2009 Report Share #26 Posted March 4, 2009 Przecież wszyscy moga się spotkać w Napoleonowie Myślę że większość jest już zapisana :smile: Pozdrawiam Quote Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fentel Posted March 4, 2009 Report Share #27 Posted March 4, 2009 Pani sprzedawczyni zażądała ode mnie dowodu osobistego po tym, jak chciałam sobie kupić piwoZnam ten ból :???: Też byłem żołnierzem, ...wojsko odmładza :devil: Cały stan wojenny odsłużyłem w MON ie........ i do tej pory, przy zakupie mięsa, cukru , artykułów tytoniowych i alkoholowych wymagają ode mnie talonów żywnościowych, zwanych < kartkami< ...mięsko kupuję w jatkach od tzw. < spekulantów < :devil: .....i nadal jestem w latach 70 tych ubiegłego wieku :tongue: obecnie mam podobno 19 lat :wink: .....bo tak się czuję, czego i Tobie Magdo życzę. Tak Trzymaj !!! :grin: P.S. Zawsze miej przy sobie dowód osobisty.....i kartki żywnościowe Quote fentelzadymiacze wszystkich krajów łączcie sięORMO czuwa !!!!! bo Milicja śpi ! http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1256www.rufi.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Podlasiak Posted March 5, 2009 Report Share #28 Posted March 5, 2009 To na co czekacie - jestem taki samotny na tej liście turnusu VI :sad: Quote Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maad Posted March 5, 2009 Report Share #29 Posted March 5, 2009 Macie jakieś wieści od kolegi Wajdy? W środę miał pojawić się w domu. Ale czy dotarł? Może błąka się po Częstochowie spakowany, jak sam to określił, w pokrowiec od parasolki? :grin: :grin: :grin: Quote Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.przysłowie chińskieKiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.Thomas Jefferson ...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona Zapraszam na moją stronę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papla Posted March 5, 2009 Report Share #30 Posted March 5, 2009 Dzwonił do mnie dwa razy z domu. Powiedział, że bardziej zajefajnego towarzystwa w całej Polsce nie znalazł by jak na szkoleniu :-) Quote Pozdrawiam Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papcio Posted March 5, 2009 Report Share #31 Posted March 5, 2009 Do mnie też dzwonił, niezmiernie szczęśliwy, że mógł spotkać takie towarzystwo. A ja wspominam, nie może inaczej.Kubica to pikuś, ja to mam szybkość! 140 km w ...5 godzin! Ale była jazda! Jadzia wyprowadziła nas na manowce (i zaufaj kobiecie) prawie pod Poznań. Reszta wspaniała i Zico też! Quote W życiu dwa dni są najważniejsze: Ten w którym się urodziłeś. I ten kiedy zrozumiałeś po co M.Twain Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted March 5, 2009 Report Share #32 Posted March 5, 2009 Witam Dzwonił do mnie dwa razy z domu. Powiedział, że bardziej zajefajnego towarzystwa w całej Polsce nie znalazł by jak na szkoleniu :-) To jak jeszcze raz zadzwoni to proszę go pozdrowić . Teraz to zapewne jest zajęty montażem filmu :smile: Pozdrawiam Quote Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Podlasiak Posted March 5, 2009 Report Share #33 Posted March 5, 2009 Albo dogrywa to co przeoczył :smile: Quote Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darbarian Posted March 5, 2009 Report Share #34 Posted March 5, 2009 Moje wspomnienia są jak najbardziej pozytywne, poznałem sporo ciekawych osób z ich jakże ciekawszymi podejściami do życia do szkolenia, wspomnień.Jak sięgnę pamięcią to osoby starsze doświadczeniem zaczarowały ten pobyt niesamowicie, no i kolega "kocham cię" był kulminacyjnym gwoździem programu :grin: ehhh coś pięknego. Pozdrawiam Górol z nam Morza :tongue: Quote Moje dłubanki http://mekeke1969.wordpress.com/Kocham Was mordeczki Wy moje Znaczki WBhttps://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12295-znaczki-wb/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszubka33 Posted March 5, 2009 Report Share #35 Posted March 5, 2009 Wspomnienia jak najbardziej pozytywne(nawet Zico :devil: ).Przedbiegi przed Napoleonowem to będą w Gietrzwałdzie, gdzie spotka się większa część drugiego turnusu SMD. Ja to już przepustki z domu nie dostanę , tym bardziej że są plany aby na jesieni ruszył ciąg dalszy SMD.ps. Zico :wink: Quote Hanka_Kaszubka33 Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem.... GDYNIA MOJE MIASTO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Podlasiak Posted March 6, 2009 Report Share #36 Posted March 6, 2009 Ja to już przepustki z domu nie dostanę Masz szlaban :question: :question: :question: Ale na SDM czy na inne spotkania :question: :question: :question: :sad: Quote Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted March 6, 2009 Report Share #37 Posted March 6, 2009 kaszubka33 a czym podpadłaś w domu :question: :devil: Quote Paweł 603957797 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszubka33 Posted March 6, 2009 Report Share #38 Posted March 6, 2009 Jak się ma trójkę dzieci to trzeba być więcej w domu niż poza nim. Postawiłam na rodzinę . A poza tym finanse. Ale jeśli ruszą dalsze szkolenia, to już się piszę.Dziękuję bardzo Maxellowi za założenie Klubu Absolwentów SDM :smile: .Pisząc gdzieś wcześniej o oznaczeniu tych co po SDM miałam na myśli coś takiego co stworzyłeś. :grin: Quote Hanka_Kaszubka33 Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem.... GDYNIA MOJE MIASTO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted March 6, 2009 Report Share #39 Posted March 6, 2009 Jak się ma trójkę dzieci to trzeba być więcej w domu niż poza nim. Postawiłam na rodzinę . A poza tym finanse. Ale jeśli ruszą dalsze szkolenia, to już się piszę. Dziękuję bardzo Maxellowi za założenie Klubu Absolwentów SDM :smile: . Pisząc gdzieś wcześniej o oznaczeniu tych co po SDM miałam na myśli coś takiego co stworzyłeś. :grin: też mam trójke tylko ja nie jestem matką a to różnica Quote Paweł 603957797 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomuś Posted March 7, 2009 Report Share #40 Posted March 7, 2009 też mam trójke Wyjeżdzaj więcej na SMD czy Zloty ,będziesz miał więcej :wink: Quote Tomuś Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted March 7, 2009 Report Share #41 Posted March 7, 2009 Witam Jak się ma trójkę dzieci to trzeba być więcej w domu niż poza nim. Ja mam czworo dzieci , tylko już same jeżdżą na swoje zloty :lol: Pozdrawiam Quote Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted March 7, 2009 Author Report Share #42 Posted March 7, 2009 Przypominam zapominalskim, by zapisywali sie do klubu. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilek Posted March 7, 2009 Report Share #43 Posted March 7, 2009 proszę o zapisanie mnie do klubu SDM Quote Mobilek GG9068840 Skype.michal-mobilek Drogi-one prowadzą Cię do domu ? Nie one są Twoim domem na których codziennie żyjesz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arti Posted March 7, 2009 Report Share #44 Posted March 7, 2009 Bosman ty żyjeszzz :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radzio Posted March 7, 2009 Report Share #45 Posted March 7, 2009 proszę o zapisanie mnie do klubu SDM mobilek, kliknij w części Kto jest na Forum w Dyskusyjny Klub Absolwentów SDM i już. Quote Pozdrawiam... Piotrek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted March 7, 2009 Report Share #46 Posted March 7, 2009 proszę o zapisanie mnie do klubu SDM Mobilek, tu się zapisz https://wedlinydomowe.pl/forum/groupcp.php?g=2459 Pozdrawiam :wink: Quote Carpe diem - raz kozie death Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilek Posted March 7, 2009 Report Share #47 Posted March 7, 2009 Żyje i to bardzo dobrze,buduje w piwnicy wędzarnie!!! Quote Mobilek GG9068840 Skype.michal-mobilek Drogi-one prowadzą Cię do domu ? Nie one są Twoim domem na których codziennie żyjesz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted March 7, 2009 Author Report Share #48 Posted March 7, 2009 Mobilek juz jestes w Klubie. :wink:Przy okazji podaj mi na PW swoją ofertę, którą składałeś odnośnie transportu. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted March 7, 2009 Author Report Share #49 Posted March 7, 2009 Dział ten (Dyskusyjny Klub Absolwentów SDM) jest do Waszej dyspozycji i możecie tutaj zakładac dowolne tematy. których zakres mieści się w ramach nazwy.Powodzenia. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arti Posted March 7, 2009 Report Share #50 Posted March 7, 2009 Żyje i to bardzo dobrze,buduje w piwnicy wędzarnie!!! pewnie z niej nie wychodzisz bo pełna jest innych aromatów :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts