Arti Posted March 7, 2009 Report Share #51 Posted March 7, 2009 To na co czekacie - jestem taki samotny na tej liście turnusu VI :sad:już nie będziesz sam :grin: :grin: :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Podlasiak Posted March 7, 2009 Report Share #52 Posted March 7, 2009 już nie będziesz sam Ciesze się razem z Tobą :lol: :lol: :lol: :lol: Quote Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maad Posted March 8, 2009 Report Share #53 Posted March 8, 2009 Koledzy repetują z uwagi na przedmioty zawodowe czy humanistyczne? :grin: Quote Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.przysłowie chińskieKiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.Thomas Jefferson ...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona Zapraszam na moją stronę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted March 8, 2009 Report Share #54 Posted March 8, 2009 też mam trójke Wyjeżdzaj więcej na SMD czy Zloty ,będziesz miał więcej :wink: zbytnik Tomuś -dobrze mi życzysz :grin: Quote Paweł 603957797 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted March 8, 2009 Report Share #55 Posted March 8, 2009 Koledzy repetują z uwagi na przedmioty zawodowe czy humanistyczne? :grin: Jeden bez drugiego istnieć nie może :grin: :grin: Quote Paweł 603957797 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arti Posted March 8, 2009 Report Share #56 Posted March 8, 2009 nie wiem jak Podlasiak, ale ja muszę poprawić ocenę z zajęć praktycznych :rolleyes: Koledzy repetują z uwagi na przedmioty zawodowe czy humanistyczne? :grin: Jeden bez drugiego istnieć nie może :grin: :grin: Zico aż tak tolerancyjny to ja nie jestem :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted March 8, 2009 Report Share #57 Posted March 8, 2009 Koledzy repetują z uwagi na przedmioty zawodowe czy humanistyczne? :grin: Jeden bez drugiego istnieć nie może :grin: :grin: Zico aż tak tolerancyjny to ja nie jestem :lol: chodziło mi o programy : zawodowe i humanistyczne :grin: :grin: :grin: Quote Paweł 603957797 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Podlasiak Posted March 8, 2009 Report Share #58 Posted March 8, 2009 Mam zaległości w przedmiotach humanistycznych :lol: :lol: :lol: Potrzebuje korepetycji - ale korepetytorzy niechętni do dzielenia sie wiedzą :wink: Quote Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maad Posted March 8, 2009 Report Share #59 Posted March 8, 2009 Mam zaległości w przedmiotach humanistycznychno nie! niemożliwe! pierwszy wychodziłeś z pokoju na zajęcia, wracałeś ostatni, grubo po północy (gdzie tam po północy - raczej bliżej świtu już było) i masz zaległości ?? :grin: Quote Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.przysłowie chińskieKiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.Thomas Jefferson ...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona Zapraszam na moją stronę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomuś Posted March 8, 2009 Report Share #60 Posted March 8, 2009 Koledzy ,ale przygotujcie się do zajęć ,weżcie swoje "konspekty" i " notatki" abyście nie musieli chodzic do "księgarni" :wink: :lol: Quote Tomuś Link to comment Share on other sites More sharing options...
BROJLEREK Posted March 12, 2009 Report Share #61 Posted March 12, 2009 Zyby bylo szybko przenioslam sie na III kurs dodatkowy tak mi sie spieszy do wiedzy a tymczasem lecze dalsze przeziebienie BROJLEREK. Quote ja-Nina Link to comment Share on other sites More sharing options...
BROJLEREK Posted March 12, 2009 Report Share #62 Posted March 12, 2009 Za chwile bedziemy mieli plytke.Wajda sie bardzo uaktywnil w tym temacie. Ja bede miala w poniedzialek. Do absolwentow II klasy. Quote ja-Nina Link to comment Share on other sites More sharing options...
sawca Posted May 9, 2009 Report Share #63 Posted May 9, 2009 Hmm.... No i gdzie ta płytka :question: , i gdzie reżyser, producent i operator w jednym :devil: :question: Quote Ja tam lubię swoja schizofrenię jest z kim wypić i pogadać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted May 9, 2009 Report Share #64 Posted May 9, 2009 sawca, ja mam płytę ale na tej płycie to tylko rozbiór świni jest daj adres dam ci kopię Quote Paweł 603957797 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sawca Posted May 9, 2009 Report Share #65 Posted May 9, 2009 na tej płycie to tylko rozbiór świni jest Wajda się nie popisał :wink: Adres podam na na pw. Quote Ja tam lubię swoja schizofrenię jest z kim wypić i pogadać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo73 Posted October 18, 2009 Report Share #66 Posted October 18, 2009 Witam wszystkich, jesteśmy już w domu, trochę zmęczeni, ale bardzo zadowoleni :grin: i pełni wrażeń po nocnych zajęciach przy wędzarce i czytelni. Dziękuję profesorowi Andrzejowi-Bagno za wspaniałe wykłady, przekazanie ogromnej ilości wiedzy i za cierpliwość do nas studentów, rektorowi Pawłowi-Papli za wiedzę którą się z nami dzielił, pyszne pstrągi, gospodarzowi za humor, gościnę, a wszystkim uczestnikom za wspaniałą atmosferę, humor, pyszne" książki" przywiezione do przeczytania :grin: , i wiele cennych porad. Wszystkim dziękuję. :grin: Quote Nie jem po to by żyć, lecz żyję po to by jeść. http://nasza-klasa.pl/profile/4976012https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=89386#89386 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek.b Posted October 30, 2009 Report Share #67 Posted October 30, 2009 Witam!Piszę dopiero teraz bo będąc mało biegły w przeglądaniu tych stron nie mogłem znaleźć miejsca gdzie móglbym coś napisać. :blush: Widzę jednak że nie jestem w tym względzie osamotniony. :wink:Dziękuję gronu pedagogicznemu za wiedzę którą przekazali, gospodarzowi za gościnę, kursantom za miłe towarzystwo, (o książkach nie wspomnę) a były przednie.Jeszcze raz dzięki :!: :!: :!: Mam nadzieję że inni się też tu odnajdą, coś napiszą i prześką zdjęcia!!!Pozdrawiam Quote Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted October 30, 2009 Report Share #68 Posted October 30, 2009 Witam Misiek.b zdjęcia z kursów są zamieszczone na stronie głównej. Pozdrawiam :wink: Quote Carpe diem - raz kozie death Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek.b Posted October 31, 2009 Report Share #69 Posted October 31, 2009 WitamStronę główną to akurat znalazłem, ale tam są zdjęcia z 6-ściu kursów a ja byłem na 7. Poza tym, gdy chciałem sobie pooglądać to zamiast zdjęć coś mnie obraża w obcych językach :blush:.Pozdrowienia Quote Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted October 31, 2009 Author Report Share #70 Posted October 31, 2009 Co i gdzie Cię Kolego obraża??? Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtec Posted October 31, 2009 Report Share #71 Posted October 31, 2009 Chyba chodzi o ten komunikat: Wystarczy wybrać "Use Current Browser" i powinno hulać Quote "Słabi ludzie szukają zemsty, silni wybaczają, a inteligentni zwyczajnie ignorują." Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek.b Posted November 1, 2009 Report Share #72 Posted November 1, 2009 Widzę jasność :!: :grin: Serdeczne dzięki :!: :!: Quote Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo73 Posted November 1, 2009 Report Share #73 Posted November 1, 2009 ale tam są zdjęcia z 6-ściu kursów a ja byłem na 7 musisz cierpliwie poczekać, wysłałem Papli swoje zdjęcia, ze wszystkich które dostanie zrobi album na główną stronę Quote Nie jem po to by żyć, lecz żyję po to by jeść. http://nasza-klasa.pl/profile/4976012https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=89386#89386 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek.b Posted November 4, 2009 Report Share #74 Posted November 4, 2009 przemo73 "musisz cierpliwie poczekać"Jestem z gruntu cierpliwy człowiek, ale VII kurs jakby zapadł się pod ziemię. A fotografów było wielu. Pewnie pobłądzili w meandrach tych stron. Mam nadzieję że może się jeszcze odnajdą. A może by im jakiś drogowskazik :question: Quote Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papla Posted November 5, 2009 Report Share #75 Posted November 5, 2009 przemo73 "musisz cierpliwie poczekać" Jestem z gruntu cierpliwy człowiek, ale VII kurs jakby zapadł się pod ziemię. A fotografów było wielu. Pewnie pobłądzili w meandrach tych stron. Mam nadzieję że może się jeszcze odnajdą. A może by im jakiś drogowskazik :question: https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=104768#104768 Quote Pozdrawiam Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts