Skocz do zawartości

Plany


Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Radzio! Jako surowca na szynkę przeważnie kupuję wp kl.I tz. "kulki" a im raczej nic nie odstaje. Jeżeli trafi się niepotrzebny, odstający kawałek, strzęp to go ucinam przed założeniem siatki. To czasami robię po peklowaniu i nic więcej. Szynki z piersi indyka same w sobie bardzo gładziutkie - o smaku już nie mówię.
Andrzej M-ce
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Bardzo ładna wędzarnia -gdzie jest palenisko .Przy tego typu wędzarniach radził bym wykręcić otwory w każdej desce na termometr ( w deskach powyżej już zainstalowanego termometru ) dlatego że najwyższa temperatura będzie, przy przykrytej wędzarni, na samej górze . Pozdrawiam
Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 5 miesięcy temu...

Tak wygladała wcześniej

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9e26006d8ef96bb1.html

 

Niestety miałem problem z temperaturą ( uwaga Dziadka ) - teraz po przebudowie wyglada tak

 

i z temperaturą nie mam już problemu

 

i pierwsze wędzienie po przebudowie

Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!!

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.