Papla Posted March 11, 2009 Report Share #1 Posted March 11, 2009 WitamNa razie w takiej formie, a jak się urodzi coś stałego to zmienimy, opisy robię na bieżąco. http://picasaweb.google.com/Paplaaa/SDM_turnusII_2728_III1_III2009?feat=directlink Pozdrawiam Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papcio Posted March 11, 2009 Report Share #2 Posted March 11, 2009 Jest co wspominać! Aż się wzruszyłem, patrząc na szynkę z nogą W życiu dwa dni są najważniejsze: Ten w którym się urodziłeś. I ten kiedy zrozumiałeś po co M.Twain Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadzio Posted March 11, 2009 Report Share #3 Posted March 11, 2009 Fajnie było :smile: Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted March 11, 2009 Report Share #4 Posted March 11, 2009 Witam Fajnie było :smile: Pozdrawiam Podpisuję się dwoma łapkami . Mam zamiar to " magiczne " miejsce jeszcze raz odwiedzić . Tym bardziej że wiem jak dojechać :!: :lol: Gorąco pozdrawiam Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Podlasiak Posted March 11, 2009 Report Share #5 Posted March 11, 2009 Mam zamiar to " magiczne " miejsce jeszcze raz odwiedzić Czekam na turnusie VI :wink: :lol: :lol: :grin: Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkdom Posted March 11, 2009 Report Share #6 Posted March 11, 2009 Jak patrzę na te "miśki" to zastanawiam się, czy tam było tak zimno, czy to sami członkowie i pretendenci do klubu 100+. AREK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papcio Posted March 11, 2009 Report Share #7 Posted March 11, 2009 Bardzo od normy odstawał Zico! Nie wiem czemu Bagno też jakiś taki nie „nasz” reszta to fajne chłopaki, dobrze odżywione! W życiu dwa dni są najważniejsze: Ten w którym się urodziłeś. I ten kiedy zrozumiałeś po co M.Twain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagno Posted March 11, 2009 Report Share #8 Posted March 11, 2009 Nie wiem czemu Bagno też jakiś taki nie „nasz”Nie wiem dlaczego, nie mogę dołączyć do klubu 100+. :grin: :grin: :grin: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
many Posted March 11, 2009 Report Share #9 Posted March 11, 2009 Zdjecia są fajne, najlepsze 16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luciola5 Posted March 11, 2009 Report Share #10 Posted March 11, 2009 Piękne wspomnienia :smile: I znowu wszystko odzyło :grin: Człowieku, spuszczaj z tonu, struna jest zbyt napięta.” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Podlasiak Posted March 11, 2009 Report Share #11 Posted March 11, 2009 Zdjecia są fajne, najlepsze 16 Przerąbane i udokumentowane dla potomnych :wink: Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babula Posted March 11, 2009 Report Share #12 Posted March 11, 2009 Zazdraszczam :tongue: :tongue: :tongue: Raczkująca zadymiara http://www.forum-gniazdo.com/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePe Posted March 11, 2009 Report Share #13 Posted March 11, 2009 I ja zazdraszczam, chciało by się do raju ,- ale Żona nie pozwala. Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePe Posted March 11, 2009 Report Share #14 Posted March 11, 2009 Nie będę się przecież kopał z koniem! - żart. Żonka bardzo dba o moje zdrowie. :mellow: Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszubka33 Posted March 11, 2009 Report Share #15 Posted March 11, 2009 Żonka bardzo dba o moje zdrowie. :mellow:Ja ze względu , że dbam o zdrowie swoje i swoich bliskich robię sama wędliny, a żeby doskonalić kunszt masarski pojechałam na kurs. Więc widzę sprzeczności w dbaniu twojej żony o zdrowie. Mój mąż powiedział: " ponieważ chce jeść zdrowo i smacznie to nie mam nic przeciwko żebyś pojechała na kurs". :grin: Jest zawsze wyjście awaryjne : żona jedzie z tobą. :devil: Hanka_Kaszubka33 Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem.... GDYNIA MOJE MIASTO Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePe Posted March 11, 2009 Report Share #16 Posted March 11, 2009 kaszubka33 - to nie o to chodzi że się zle odrzywiam. Od kwietnia ubiegłego roku nie kupujemy wędlin w sklepie - wszystko robie sam. W tym rzecz że te wyroby są zdrowe, ale przede wszystkim smaczne. Od kiedy zaczołem je robić to moja i mojej Żony waga zaczeła pokazywać jakieś niepokojące cyferki ( w moim wypadku się wyłączyła ) :grin: . Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted March 11, 2009 Report Share #17 Posted March 11, 2009 Witam ( w moim wypadku się wyłączyła ) :grin: . Kochany to zależy na jakiej się ważysz . Na mojej pięciokilowej sześć kilo też nie zważysz :lol: Mam na myśli sześć kilo w całości . Pozdrawiam Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePe Posted March 11, 2009 Report Share #18 Posted March 11, 2009 Moja ma tylko nośność 150kg. Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkdom Posted March 11, 2009 Report Share #19 Posted March 11, 2009 Moja ma tylko nośność 150kg. To uważaj, bo zostaniesz prezesem klubu 100+ :grin: AREK Link to comment Share on other sites More sharing options...
darbarian Posted March 11, 2009 Report Share #20 Posted March 11, 2009 Jak oglądałem zdjęcia to mi się przypomniał zajefajny klimat naszego I szkolenia :grin: super Moje dłubanki http://mekeke1969.wordpress.com/Kocham Was mordeczki Wy moje Znaczki WBhttps://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12295-znaczki-wb/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted March 11, 2009 Report Share #21 Posted March 11, 2009 W tym rzecz że te wyroby są zdrowe, ale przede wszystkim smaczne. Od kiedy zaczołem je robić to moja i mojej Żony waga zaczeła pokazywać jakieś niepokojące cyferki ( w moim wypadku się wyłączyła ) :grin: . Pepe dopóki waga nie daje komunikatu "Prosimy ważyć się pojedyńczo" możesz jeść spokojnie :grin: www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papla Posted March 19, 2009 Author Report Share #22 Posted March 19, 2009 Witam Na stałe zdjęcia będę umieszczał w swoim koncie pocztowym, jest tam taka funkcja. Pozwoli mi to na edytowanie i podpisywanie sukcesywne uzależnione od wolnego czasu. Tu jest adres do wszystkich zdjęć jakie dostałem od uczestników II turnusu. http://gallery.me.com/papla#100008 Jak ktoś ma jeszcze jakieś to proszę wysłać na adres mailowy: papla(et)me.com (et) to inaczej małpa, podaje się w adresie mailowym jak się go cytuje, aby roboty nie indeksowały celem wysyłania spamu. Tam gdzie jest (et) trzeba wstawić znaczek @. Na ten adres będę też emigrował z uwagi na restrykcyjne podejście innych operatorów (wycinanie załączników, odrzucanie maili itp) Jak się pokoloruje linka do strony traci on właściwości linka ;-) Nie wiem dlaczego. [ Komentarz dodany przez: abratek: Czw Mar 19, 2009 10:15 am ] Bo tak się nie da :wink: trzeba to zrobić używając znaczników URL np. tak:[URL=http://gallery.me.com/papla#100008][color=darkred][b]http://gallery.me.com/papla#100008[/b] [/color][/URL] Pozdrawiam Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkdom Posted March 19, 2009 Report Share #23 Posted March 19, 2009 Wszystko chodzi.Pierwsze zdjęcie jest super :grin: :grin: :grin: AREK Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkdom Posted March 19, 2009 Report Share #24 Posted March 19, 2009 No to teraz to piekne zdjęcie już nie jest pierwsze. W każdym bądź razie chodzi mi o to, które przedstawia spotkanie "organizacyjne" z trzema "encyklopediami" na stole. AREK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts