Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Buhaj a Jałówka mięso


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 niedobry78

niedobry78

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 328 postów
  • MiejscowośćPOMORSKIE

Napisano 12 mar 2009 - 00:32

...może pytanie głupie ale...nurtujące dla mnie...jaka jest różnica w smaku i jakości pomiędzy mięsem od mięsnego buhaja a mięsem od miesnej jałówki bądź krowy...w skupie cena za kg jest drozsza u buhaja...ktoś z Państw mi to wyjaśni?

#2 miro

miro

    Uzależniony od forum

  • **VIP Junior**
  • 14106 postów

Napisano 12 mar 2009 - 10:13

https://wedlinydomow...opic.php?t=2835

#3 niedobry78

niedobry78

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 328 postów
  • MiejscowośćPOMORSKIE

Napisano 12 mar 2009 - 10:45

... :grin: ..piękne dzięki... nie mogłem sam znaleźć... :blush:




Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych