niedobry78 Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 11 Marca 2009 ...może pytanie głupie ale...nurtujące dla mnie...jaka jest różnica w smaku i jakości pomiędzy mięsem od mięsnego buhaja a mięsem od miesnej jałówki bądź krowy...w skupie cena za kg jest drozsza u buhaja...ktoś z Państw mi to wyjaśni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 12 Marca 2009 https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=2835 Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedobry78 Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 12 Marca 2009 ... :grin: ..piękne dzięki... nie mogłem sam znaleźć... :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.