Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Wątrobianka o grubej granulacji andrzejak


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
162 odpowiedzi w tym temacie

#161 paszeko

paszeko

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 456 postów
  • Miejscowośćruda slaska

Napisano 15 mar 2019 - 09:20

wiem ze zmieni troche smak.wiem ze nie zastapi dymu  :) pozdrawiam



#162 Zbój Madej

Zbój Madej

    Uzależniony od forum

  • **VIP-Organizator**
  • 6844 postów

Napisano 15 mar 2019 - 09:25

a mozna ja do sloika wsadzic i pasteryzowac?

Jak dasz do słoików to zmniejsz ilość soli bo będzie za słone. Chyba, że lubisz słone.



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#163 paszeko

paszeko

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 456 postów
  • Miejscowośćruda slaska

Napisano 15 mar 2019 - 11:05

juz pasteryzuje w garnkach w wodzie na sciereczkach.jak dlugo pasteryzowac i jak temperatura...tak dla przypomnienia?dzeki za szybkie podpowiedzi  :)






Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych


    Bing (1)