Arbuz Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 29 Marca 2009 Witam, ile przyjmujecie na parzenie szynki, boczku, baleronu, bo niejestem pewien czy to jest 1 godzina na 1 kg miesa w temperaturze ok 80c. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salvado Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 29 Marca 2009 Arbuz, ja ostatnio robiłem wg sposobu Dziadka na szynkę gotowaną: http://wedlinydomowe.pl/articles.php?id=21 wyszła taka, że palce lizać :-) Cytuj moja wędzarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 29 Marca 2009 Sposób Dziadka, a ........ link odnosi się do sposobu ..... :shock: Maxella - Autor: Maxell Zdjęcie: Endrio Cytuj Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salvado Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 29 Marca 2009 Sposób Dziadka, a ........ link odnosi się do sposobu ..... :shock: Maxella Oooopssss ... Przepraszam obu Panów :blush: Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi :wink: Cytuj moja wędzarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.