DZIADEK Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 31 Marca 2009 Szynka mielona z wkładką Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 31 Marca 2009 A jak wygląda przekrój?.Chętnie zobaczę.Pozdrawiam : Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość technik Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jak widze unikacie galaretki.Ja wiem,galaretka w wyrobach mięsnych podczas ocon organoleptycznych była minusowo oceniana,ale ja osobiście oraz moi domownicy lubimy akurat na odwrót.Dlatego też staram się zawsze dopuścić troszkę tego specyfiku do wyrobów o mianie "konserwy domowe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jak widze unikacie galaretkiMyślę ze to niewłaściwe stwierdzenie - może nie tak unikamy jak chcielibyśmy mieć nad nią kontrolę :grin: ja osobiście też lubię galaretkę, przerabialiśmy tu na forum nawet mielonkę w otoczce z galaretki Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A mnie kiedyś wyszło coś takiego Połowa dla tych, co lubią galaretkę, a połowa dla tych, co nie lubią. Acha, to jest szybka mielonka. Przepis był stąd http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1405&page= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podlasiak Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Połowa dla tych, co lubią galaretkę, a połowa dla tych, co nie lubią. Fajnie Ci wyszło, napisz jak to zrobić :question: :question: :smile: Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No właśnie nie wiem :blush: Robiłem według przepisu, który podałem wcześniej http://www.wedlinydomowe....p?id=1405&page= Po wyjęciu z szynkowarki zobaczyłem coś takiego No u tu plasterek I tyle.... :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 U góry wytopiony tłuszcz , a może dodawałeś smalcu do tej mielonki . Pozdrawiam Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Mówią że przypadek jest matką wynalazku :grin: zgadza się www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Wiem, że u góry tłuszcz, ale nie nie był wytopiony. Parzenie było w 80, 85 st. Stąd pewnie się wziął tłuszczyk. Chociaż tłuszczyk zebrany był bardzo smaczny. A smalcu nie dodawałem. Po prostu zrobiłem z dość tłustego mięsa, taka tłusta dwójka, no i tak wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi