adrian1981 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 13 Listopada 2012 a gdzie moge kupic lejki do tej nadziewarki? http://allegro.pl/profesjonalna-nadziewarka-do-kielbas-miesa-i2751625813.html [ Dodano: Wto 13 Lis, 2012 14:00 ]Bo najwiekszy ma 22 mm i troche maly jak do madrzejszej kiełbasy :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1981 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 15 Listopada 2012 czyli nikt mi nie pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 15 Listopada 2012 Pomoże, pomoże :grin: .Jeśli masz nie przerobione mocowanie lejków to innych niż te co były nie dostaniesz.Przerób mocowanie lejków na nakrętkę od maszynki 8 i wtedy lejki sobie dopasujesz. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jojo Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 15 Listopada 2012 Napisz może do osoby, która sprzedaje te nadziewarki. Tylko tak patrzę na to zakładanie lejka i chyba ciężko będzie coś innego dopasować bo to nie jest standardowe połączenie tylko jakieś wymysł małych chińskich rączek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 15 Listopada 2012 czyli nikt mi nie pomoze adrian1981, może sverige2 Ci pomoże bo i ile sie nie mylę to wielokrotnie pisał jak udoskonalił swoją nadziewarkę to może i informacje na temat lejków posiada - napisz ewentualnie do Niego na PW. Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 16 Listopada 2012 Kolego do tego chinczyka nie dostaniesz innych lejkow Jak masz chęci i czas podlubać to można przerobić wylot farszu i na oryginalny nałożyć taki ze starej "5-i" wtedy kupisz inne lejki Najlepiej dotoczyć taką przejsciowkę w ostateczności odciąć od starej ręcznej i kombinować z zamocowaniem (najprościej blokować srubą w miejscu oryginalnego blokowania lejka). Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 16 Listopada 2012 Bo najwiekszy ma 22 mm i troche maly jak do madrzejszej kiełbasy Mądrzejszej kiełbasy tym sprzętem nie nadziejesz, zwykłą mniej mądrą też ciężko, ale pasztetowa dobrze idzie. Wszystko opisane w dziale sprzęt - tuning chińczyka. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1981 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 21 Listopada 2012 :???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1981 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 4 Grudnia 2012 jutro targam 20 kg kiełby zobaczymy jak to bedzie szło tym marnym lejkiem [ Dodano: Wto 04 Gru, 2012 12:57 ]a i ta nadziewarka robiona przez małe chinskie raczki zobaczymy co potrafi :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1981 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 6 Grudnia 2012 wycisło spod uszczelki farsz::::: a i byla u mnie straz miejska bo jakis zyczliwy zadzwonil :devil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.