Skocz do zawartości

kiełbasa wieprzowo indycza


e-coolerek

Rekomendowane odpowiedzi

Przedstawiam moje 2. wędzenie:

kiełbasa śląska z domieszką indyka

 

[/code]

 

skłąd :

15 kg mięsa wieprzowego

-łopatka

-szynka

-podgardle

-słonina

 

5 kg indyka

-skrawki indyka

 

przyprawy:

- gotowa mieszanka przyprawy śląska

- pieprz

- sól

 

w samku wyszła ok ale trochę za wysoka temp. wędzenia bo mi się tłuszcz odłaczył i nie jest taka zwięzłą

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.