e-coolerek Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 13 Września 2009 Przedstawiam moje 2. wędzenie: kiełbasa śląska z domieszką indyka [/code] skłąd : 15 kg mięsa wieprzowego -łopatka -szynka -podgardle -słonina 5 kg indyka -skrawki indyka przyprawy: - gotowa mieszanka przyprawy śląska - pieprz - sól w samku wyszła ok ale trochę za wysoka temp. wędzenia bo mi się tłuszcz odłaczył i nie jest taka zwięzłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekn Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 13 Września 2009 Witaj e-coolerek dość spora produkcja widzę, że masz pojemną wędzarnie pokaż ją w całej okazałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-coolerek Opublikowano 13 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 13 Września 2009 grilo - wedzarinie pokażę , ale dopiero muszę uporządkować fotki w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.