Maxell Posted October 7, 2009 Report Share #1 Posted October 7, 2009 Udało mi się "psim swędem" :wink: wkręcić baner Naszej SDM na plakat informujący o ostatnim, zamykającym rok, zlocie motocyklistów. Na imprezie było obecnych ok. 2,500 motocykli. To nie rekord, gdyż bywa o 1000 więcej.W tym roku nie dało rady, ale wiosną, podczas otwarcia żarełko ma zapewniać Nasza SDM :grin: , co dzisiaj potwierdzono. Fotosik chyba ma jakiś problem, gdyz nie mogę wrzucić plakatu. http://w348.wrzuta.pl/obraz/2OPvmEIuogd/plakat Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted October 7, 2009 Report Share #2 Posted October 7, 2009 ale wiosną, podczas otwarcia żarełko ma zapewniać Nasza SDM :grin: , Ja już się piszę do nadziewania farszu :!: :smile: Pozdrawiam Quote Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted October 7, 2009 Report Share #3 Posted October 7, 2009 Ja już się piszę do nadziewania farszu :!: :smile: Tylko musisz sobie jakąś "skórę" kupić :grin: Pozdrawiam :wink: Quote Carpe diem - raz kozie death Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted October 7, 2009 Report Share #4 Posted October 7, 2009 Tylko musisz sobie jakąś "skórę" kupić :grin: Skórę mam osobistą :!: :smile: Quote Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted October 7, 2009 Report Share #5 Posted October 7, 2009 Skórę mam osobistą :!: :smile: ja myślę o czarnej z "fryndzlami" :grin: - na rękawach :lol: Pozdrawiam :wink: P.S. Jak się jeszcze sprężysz to do Pajtun zdążysz Quote Carpe diem - raz kozie death Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted October 7, 2009 Report Share #6 Posted October 7, 2009 P.S. Jak się jeszcze sprężysz to do Pajtun zdążysz Gonzuś , nawet nie wiesz jak mi będzie smutno , że mnie tam nie będzie . Pozdrawiam Quote Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts