tim Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 5 Lutego 2010 Ja również poproszę adres wysłany na PW Moja wędzarnia https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=5785 i tematy https://wedlinydomowe.pl/forum/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=42078&sid=8a787e7658ac8944d85868546dfda7d4&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=title Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 5 Lutego 2010 Ja również dziękuje, książka doszła i jest bardzo bardzo ciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tim Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 5 Lutego 2010 Dziękuję książka doszła Moja wędzarnia https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=5785 i tematy https://wedlinydomowe.pl/forum/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=42078&sid=8a787e7658ac8944d85868546dfda7d4&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=title Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejb Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 5 Lutego 2010 Prosze o przeslanie ksiazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 5 Lutego 2010 I ja bardzo proszę o przesłanie książki. Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 5 Lutego 2010 Również dzięki :grin: Pozdrawiam Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 5 Lutego 2010 Proszę podawać na moje PW swoje adresy mailowe. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 5 Lutego 2010 Pięknie dziękuję :grin: Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1961 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam, serdeczne dzięki właśnie otrzymałem. Pozdrawiam zadymiaczy - smakoszy.Skype: waldi19612 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jewo Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 5 Lutego 2010 Mam, serdecznie dziękuję. Jurek - od dawna Kibic Forum - Amator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 5 Lutego 2010 Właśnie skończyłem przeglądać dość dokładnie książkę, dla mnie bomba.Ladny zbiór przepisów na potrawy z dziczyzny i nie tylko , fajne przepisy staropolskie, tylko skąd wziąść chrapy łosia, lub łapy niedzwiedzia?Po lekturze tej książki zrobiłem się niesamowicie głodny i gdybym był myśliwym to już maszerował bym z jakąś armatą do lasu. A tak to zostało mi odsmażyć sobie ruskich pierogów. Też dobre. Jeszcze raz dziękuję Maxell za wspaniały dar. P.S. Proponuję by każdy obdarowany spuścił parę kropel miodu dla prosiaaczka :grin: Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frapio Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 5 Lutego 2010 Maxell Dziękuję, dotarła w całości. Będzie co czytać. Podziękowania , oczywiście, również dla autorów książki. Pozdrawiam. Wiedzy nigdy za wiele, nawet tej na chwilę obecną pozornie nieprzydatnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 5 Lutego 2010 Maxell, dziękuję. Pozdrawiam... Piotrek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 5 Lutego 2010 Dziękuję :grin: http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 5 Lutego 2010 Ja też już mam. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkdom Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 5 Lutego 2010 Wielkie dzięki AREK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek_57 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 5 Lutego 2010 Wielkie Dzięki dotarła :lol: Pozdrawiam Sylwek ZduniakTabela peklowania dla leniwych :happy: :happy: :happy:https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=188359#188359 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 5 Lutego 2010 Dziękuję, będzie roboty z czytaniem... Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 5 Lutego 2010 Dziękuje bardzo :grin: ciekawa lektura mojej :grin: ,, koleżance,, :grin: spodobał się ten przepis: ,,Jądra z dzika smażone z cebulą,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 5 Lutego 2010 Maxell - dzięki . Nie spodziewałem się , że tak szybko. :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 5 Lutego 2010 Także w takim tempie mam nadzieje otrzymywać od Ciebie materiał z kambuza podczas rejsu. :grin: „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 5 Lutego 2010 Tak. Tylko jak namówić kukiego (tak mówimy na kucharza) by się przepisowo ubrał :wink: .Postaram się :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jewo Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 5 Lutego 2010 Rewelacja. Poproszę o namiary na Autorów lub wydawnictwo. Wielu moich znajomych chętnie kupi. Jurek - od dawna Kibic Forum - Amator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekCh Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 5 Lutego 2010 I ja już dostałem Nie spodziewałem się tak szybkiej reakcji na maila...Wielkie dzięki. PozdrawiamSlawekCh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #50 Opublikowano 6 Lutego 2010 Tak. Tylko jak namówić kukiego (tak mówimy na kucharza) by się przepisowo ubrał :wink: . Postaram się :grin:No to musisz być bardzo przekonujący :grin: albo zagrozić że go zamkniecie w ,,zezach,, :grin: Pozdrawiam były marynarz :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi