Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Wyroby z puszki i słoika wg Zbója Madeja


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
521 odpowiedzi w tym temacie

#521 Zbój Madej

Zbój Madej

    Uzależniony od forum

  • **VIP-Organizator**
  • 6995 postów

Napisano 13 lip 2019 - 21:08

Teraz lepiej pisać z normalnej klawiatury.

Naprawdę dałeś 10g czosnku na kilogram

No, jestem bardzo czosnkowy.

o ile to nie klopot poproszę jedną puszkę prześlij przez Waldka

Jak jakaś zostanie to tak będzie. W razie czego niech Waldziu przypomni.

Najlepiej przyjedź osobiście, będę miał kilka rodzai puszek.

W jaki dzień planujesz przyjazd?

Zwykle 1 g świeżego

Takiej ilości nie poczuję w wyrobie.



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#522 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 10885 postów

Napisano 13 lip 2019 - 21:11

Jeszcze nie wiem kiedy i czy w ogóle.
Co do ilości też bym nie poczuł 1g/kg.Podałem tylko przelicznik stosowany do tego typu zamienników.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych