EL GREGOR Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 18 Lutego 2010 Moje 2 wedzenie w lutym 13 02 2010r Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkdom Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 18 Lutego 2010 Patrząc na przekrój, nie chce się wierzyć, że do rozdrobnienia użyłeś tylko noża :shock: Cytuj AREK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 18 Lutego 2010 Widocznie było nadziewane maszynką... :lol: Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 18 Lutego 2010 Tak maszynką nr8,mielenie na 5 zelmer,sitka 5,10 i szarpak 3 nerki. Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkdom Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 18 Lutego 2010 mielenieNo to wiejska może ona jest, ale nie siekana. Cytuj AREK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 18 Lutego 2010 Tak,to jest typowa wiejska kiełbasa, :lol: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 21 Listopada 2010 Dzisiejsze wędzenie,kiełbasa wyborcza :grin: Typowa wiejska kiełbasa,bez receptury,na ,,oko,,Dobrze się wkręca,to widać :grin: :thumbsup: :grin: [ Dodano: Nie 21 Lis, 2010 14:45 ] A na koniec pieczenie ziemniaków :grin: :grin: :grin: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 21 Listopada 2010 Grzegorz piękna ta kiełbasa okazjonalna, aż ślinka cieknie :thumbsup: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 21 Listopada 2010 Grzegorz piękna ta kiełbasa okazjonalna, aż ślinka cieknie :thumbsup:... że o fotce nr 2 nie wspomnę :rolleyes: :thumbsup: Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podlasiak Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 21 Listopada 2010 Grzesiu cieszę się że wróciłeś do zdrowia co widać po wspaniałej kiełbasce i innych dodatkach :wink: Cytuj Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 21 Listopada 2010 wszystko :thumbsup: :clap: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biotit Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 21 Listopada 2010 Grzesiu taki kurs 3-maj :clap: Cytuj Festina Lente: Zgubne są kroki szybko podjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 21 Listopada 2010 Typowa wiejska kiełbasa,bez receptury, Grzesiu , nawet nie wiesz jak się cieszę , że mogę Ciebie zobaczyć chociaż na fotce - zadowolonego , uśmiechniętego i przy tym co zapewne lubisz robić . :clap: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 21 Listopada 2010 Diękuję WAM bardzo,za miłe słowa :grin: Serdeczne pozdrowienia :grin: [ Dodano: Nie 21 Lis, 2010 18:06 ] Jestem w trakcie nowego eksperymentu z szynkami.Myslę,że za 2 do 3 tygodni będą jadalne.Już są dobre :grin: [ Dodano: Nie 21 Lis, 2010 18:09 ] cd. Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 21 Listopada 2010 A na koniec pieczenie ziemniaków To widać, pieczenie całą gębą, książka wcześniej zapewne przeczytana, nie ma to jak świeża kiełbaska i książka. Jestem w trakcie nowego eksperymentu z szynkami To dobre przedsięwzięcie, żeru narobiłeś, że cho, cho. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 22 Listopada 2010 Dalszy proces szynek i polędwic.Dziś je rozwinąłem z tetry,są lekko przyplesniałe,biala pleśń.Jedną obmylem :grin: jest dobra w smaku.Reszta do lodówki :grin: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 26 Listopada 2010 Dalszy proces,trzeba było przerwać.Za duża wilgotność :sad: za mała lodówka.Wczoraj rozpaliłem wędzarnię,musiałem przesuszyć ,45min.Za 2-3 dni do lodówki lub dalej będą wisiały.To zależy od temperatury na zewnątrz :grin: Tak to jest z eksperymentami,brak dobrych warunków.Trzeba szukać i rozwiązywać problemy,na sposoby domowe :grin: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radson89 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 27 Listopada 2010 aż apetytu na wędzenie nabrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Proces dojrzewania,przebiega prawidłowo.Decyzja z podsuszeniem była dobra :grin: Szynki i polędwice nadal wiszą,temperatura jest dobra 5*Smak i kolor OK Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilkawka Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 3 Grudnia 2010 A co to za trunek bo chyba nie wódka pita ze szklanek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Talerzyk wedlinek,koleżance BASI :grin: :thumbsup: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Talerzyk wedlinek,koleżance BASI BASIA ma bardzo dobrego kolegę :wink: . Super to wygląda :clap: :clap: :thumbsup: Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 4 Grudnia 2010 grzegorz565, no ładnie to i pysznie wygląda , wyślij mi taki talerzyk z zawartością :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Talerzyk wedlinek,koleżance BASI grzegorz ja też poproszę taki talerzyk na 1 lipca :grin: Piękna prezentacja wyrobów :thumbsup: :clap: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig3133 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Piękne wyroby :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :clap: Cytuj "Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.