Mirekr134a Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2701 Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) 20150305_144929.jpgMirekr134a tak wyglada sterownik do mojej szafy ,jesli massz instrukcje lub podobne urzadzenie prosze o pomoc .DziękujęWojtekElliwell ewpc ?Podeslij mi dokladne oznaczenie z naklejki na obudowie . Albo z frontu na zdjeciu widać refleksy światła . Edytowane 5 Marca 2015 przez Mirekr134a Cytuj Naturę mam zimną a dym robię tylko kiedy potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2702 Opublikowano 5 Marca 2015 Mirekr134a , jutro spisze wszystkie oznaczenia .dziekuje juz . Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #2703 Opublikowano 5 Marca 2015 Zaczniemy od jelenia, sezon polowań zamknięty, dostałem jeszcze mięsko z szynki - zrobię kiełbaski... Salcesony wczoraj tworzyłem - czerwony dziś podwędzany wieprzowo - dziki , masakrycznie chudy.. A i dzikie wędzone kości... A w spółdzielni mam legutki.... Ser trzeciego tłoczenia... jeden rozkroiłem... Salami też rozpocząłem dla sprawdzenia - jeszcze surowe - na zlot W-M będzie dobre... A dziś czarne salcesony sparzyłem - jutro podwędzę... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2704 Opublikowano 5 Marca 2015 Salami też rozpocząłem dla sprawdzenia - jeszcze surowe - na zlot W-M będzie dobre... Tylko jak zjesz to nie będzie co próbowac Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2705 Opublikowano 5 Marca 2015 Salami też rozpocząłem dla sprawdzenia - jeszcze surowe - na zlot W-M będzie dobre... Tylko jak zjesz to nie będzie co próbowac Bazyl - spakowany na Zlot? tylko nie migaj się chopie Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2706 Opublikowano 6 Marca 2015 Mirekr134a , masz racje regulator ELiwell EWPC 961 , przepraszam kolege pis 67 ,ze wymieniamy w jego temacie wlasne informacje , ale mysle ze to juz przedostatni post.pozdrawiam Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #2707 Opublikowano 6 Marca 2015 ak zjesz to nie będzie co próbowac Będzie... co A tu niżej projekty butelek do mojego piwka, skromne jakieś, będą nowe.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwizdek Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2708 Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Pełen profesjonalizm . Edytowane 6 Marca 2015 przez Gwizdek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2709 Opublikowano 6 Marca 2015 A tu niżej projekty butelek do mojego piwka, skromne jakieś, będą nowe.... Piotr butelki piękne tylko mają jedną wadę są puste Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #2710 Opublikowano 6 Marca 2015 butelki piękne tylko mają jedną wadę są puste Warki czekają, ale najpierw trzeba butelki wymalować..... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2711 Opublikowano 6 Marca 2015 Piotr pisane złotem? Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #2712 Opublikowano 6 Marca 2015 Dziś w wędzarni dwie kulki dzikie i ogonówki + szynka ze świni....i boczku kawałek Salceson czarny... Część upiekłem I oscypki, i ricotta jeszcze gorącą zbieram ... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2713 Opublikowano 6 Marca 2015 Ricotta wzorcowa Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2714 Opublikowano 6 Marca 2015 Salceson czarny... No reszta to pikuś, ale na salceson ślinka cieknie z paszczy Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2715 Opublikowano 6 Marca 2015 Salceson taki wes mielony;) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #2716 Opublikowano 8 Marca 2015 Foty z wczoraj i dziś - komentarza brak..... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2717 Opublikowano 8 Marca 2015 To żeś się narobił znowu. Widzę, że kutter w stałym użyciu ostatnio. Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2718 Opublikowano 8 Marca 2015 Korbacze wzorcowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2719 Opublikowano 8 Marca 2015 O widzisz... jakbyś ten kuter był i zapakował i do Radka z nim do Jastrzębiej przyjechał to byłoby coś Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2720 Opublikowano 8 Marca 2015 jakbyś ten kuter był i zapakował i do Radka z nim do Jastrzębiej przyjechał to byłoby coś Nie musiał byś go nawet nosić !!! O myciu o ponownej konserwacji nie wspomnę. Korbacze wzorcowe Kiedyś coś podobnego przywoziła mi koleżanka z Brennej. Jeździli do Czechów, jak to ona była zwykle mawiać i kupowali takie zaplecione warkoczyki z sera troszkę o słonym smaku. Czy to to samo co korbacze ? Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2721 Opublikowano 8 Marca 2015 To samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2722 Opublikowano 8 Marca 2015 Ale se popisałem. Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #2723 Opublikowano 8 Marca 2015 o żeś się narobił znowu. Widzę, że kutter w stałym użyciu ostatnio.Korbacze wzorcowe . jakbyś ten kuter był i zapakował i do Radka z nim do Jastrzębiej przyjechał to byłoby coś Się nie narobiłem, zrobiłem - parówki i mortadela 80% mięso szynka z jelenia. Kuter ciężki - mam go na wózku z kółkami czterema.... Przemek - korbacze - uczę się..... Niżej już podwędzone... Parówki już wyjechały ... chude... I nie takie piękne jak wieprzowe..... A dzika mortadela.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2724 Opublikowano 8 Marca 2015 Kuter ciężki - mam go na wózku z kółkami czterema.... Ty wiesz ilu będzie chętnych do dźwigania... Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2725 Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Ty wiesz ilu będzie chętnych do dźwigania.Prezes, kuj żelazo, bo jeszcze gorące ! Edytowane 8 Marca 2015 przez chudziak Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.