Skocz do zawartości

Moja biblioteka


lesniak

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

  • 3 miesiące temu...

Oto kolejne moje nabytki jak tylko znajde czas

to poskanuje to i może już hub Kowo ruszy.

 

[ Dodano: Sro 04 Maj, 2011 21:14 ]

Jeśli na jakaś pozycje będzie duże zainteresowanie to mogę zrobić skan szybciej.

 

[ Dodano: Sro 04 Maj, 2011 21:45 ]

Szczegulnie polecam dla serowarów te 2 pozycje Chemia mleka i stosowanie nizyny.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

A oto kolejne pozycje jakie własnie otrzymałem szczególnie polecam ,, Żywienie młodzieży w stołówkach studenckich" masę receptur wsunie to technologiczna książka kucharska coś a la ,,Kucharz gastronom'' str 592 wyd III nakład 25.000 wiec na pewno trafi się na Allegro

 

[ Dodano: Czw 12 Maj, 2011 14:09 ]

A oto przykładowe strony z recepturami.

 

[ Dodano: Czw 12 Maj, 2011 14:16 ]

A oto 2 pozycja z tej samej serii w której jest wiele jadłospisów obie fajnie się uzupełniają polecam szczególnie.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ściągnąłem.Poczytałem pobieżnie i mogę polecić.Jak dla mnie trochę mało gotowych przepisów ,ale pozycja jest wartościowa.

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

arkadiusz, wysłałem niby do kolegi lesniak, PW ale teraz go nie ma . Możesz mi podesłać ?

Powoli się wprawiam i zaczynam się rozpędzać :)

 

Pan S jest moim przyjacielem i codziennie go odwiedzam.

 

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

 

http://boggi-okna.pl

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

wiedza jakaś nowa na temat konserw w opakowaniach szklanych.

To prawda. Znów coś nowego się dowiedziałem. Niestety, w całości ściągnąć się nie da. Wyskakuje że załącznik za duży i kończy mi ściąganie na 97,5 MB (str. 150 i bibliografia). Brakuje stron 40 do 99. Poza tym RAR twierdzi że plik str.4-5 jest uszkodzony i nie otwiera go. Ale to co najważniejsze to myślę że jest w komplecie.

Lesniak, wielkie dzięki za już i oczekuję na pozostałe. Pozdrawiam.

Wiedzy nigdy za wiele, nawet tej na chwilę obecną pozornie nieprzydatnej.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Poproszę serowarów zainteresowanych skanami książek o info na pw.

 

Oto lista :

,,Produkcja serów miękkich " - K. Adamik J. Wagin 1972 r

,, Zbiór instrukcji technologicznych '' - praca zbiorowa 1959 r

,, Zarys chemia i higiena mleka" E. Pijanowski 1948 r

,, Produkcja napojów mlecznych" Z. Urbański 1966 r

 

Sukcesywnie będę skanował i wysyłał na pocztę.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

teraz coś dla piekarzy

Już ja skanuje wieczorem będzie dostępna całość.

Jaki postęp prac w skanowaniu?? :grin:

Witajcie BiSwW

lokomotywa-ruchomy-obrazek-0004.gif

Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło

etiam latrones suis legibus parent !!

Wędzę więc jestem :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.